2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 391 پست

بحث نکردم 

ولی اونایی که میگفتن به کسی که طلاق گرفته نگین مطلقه بگین مجرد 

و کلمه مطلقه یه توهین هست 

والا مطلقه هیچ توهینی پشتش نیست بخوایی از اون دیدگاه نگاه کنی مجرد هم یه نوع توهین چون یعنی طرف شوهر نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندیدم ایشون یک عده دیگه

اینو میدیدی خودزنی میکردی

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

یه بار تاپیک زدم عکس نامزدمو گذاشتم عد یه سریا تازه میومدن می‌گفتن ما ندیدیم دوباره بزار بعد دو سه بار گذاشتم دیگه خسته شدم گفتم نمی‌ذارم 

بعد یه نفر که به شدت عقده‌ای و روانی بود  اومد شروع کرد بهم فحش دادن و بد و بیراه گفتن  

هر تاپیکیو قفل می‌کردم میومد توی تاپیک دیگه پیام می‌ذاشت هنوزم پیاماش هست تو یه سری از تاپیکام 

واقعا یه سریا چقدر روانین

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

ووای چندماه پیش نمیدونم کیا یادشونهدختره تاحالا خونه نامزدش نرفته بود بار اولش بود بعد پسره مسقیم دا ...

خداروشکر من نبودم

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من تاپیک زدم چجوری سقط میکنید خوب واقعا نمی‌دونم من میخام ازدواج کنم هیچی نمی‌دونم راجبش همه پریدن روم که وای چند سالته وای برو مشقتو بنویس اون یکی میگه با این عقلی که تو نداری همه گولت میزنن یکی میگه اسی دروغ میگه سقط من ندیدم تا بحال واقعا چرا اینطورین یه طوری حرف میزنن انگار تو خیابون آموزش سقط میدن بعد همه دیدن یادگرفتن من ندیدم خوب چرا قبول نمیکنید جامعه این چیزا رو بهمون یاد نداده اطلاعات نداریم یسری ها فقط بلندن امکاناتشو دارن که توضیح نمبدن می نی سایت که جوری تاپیکمو بست انگار آموزش چی داشتم می‌گرفتم واقعا که

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اخ بچه رو یه مشت.... مد کردن یه سری ادم ساده ام پیروی میکنن تو تمام عروسی های اصیل و شاهزاده ها بچه ...

تو اون عروسیایی که شما مطرح میکنی بچه ادمیزاد نشسته

مودب و شیک نشسته سر صندلی مخصوص بچه ها

یا ته تهش یه اتاق بازی دارن

اون عروسیایی که میگن بچه نیارید بچه هاشون یه مشت بچه بی تربیت و وحشین که از سروکول عروس میرن بالا و گند میزنن تو‌ یه شبی که میلیاردی هزینه کردن

توریستا نیان شما شمالیا از گشنگی میمیرن😄

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌