2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 391 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این تاپیک جالب بود فکر میکردم فقط خودم ادم های سم دیدم

عزیزم تا دلت بخواد پره

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

دقیقا طرف کلی خون جیگر خورده یجوری باهاش رفتار میکنن انگار بیشعوری شوهرشون تقصیر ایناس

این کارا تاوان داره

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

تو نی نی سایت کلا همه رفتارای تاکسیک ب بقیه پیشنهاد میدن کارهایی که اگر کسی تو واقعیت انجام بده ...

دقیقاا

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐.تبلیغ چی بود این

کثافت کاری 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اونایی که تا میگن فلانی فلان حرفو زد میگن قطع رابطه کن 

بابا قطع رابطه مگه به این اسونی هاست 

من خودم با مادرم مشکل دارم رابطم محدوده ولی قطع نمیشه کرد که 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

کثافت کاری 😐

اه اه😐

اونایی که تا میگن فلانی فلان حرفو زد میگن قطع رابطه کن بابا قطع رابطه مگه به این اسونی هاست من خودم ...

دقیقا مثل اونایین که سر هرچی میگن طلاق بابا زندگی مگا رمانه

تو نی نی سایت کلا همه رفتارای تاکسیک ب بقیه پیشنهاد میدن کارهایی که اگر کسی تو واقعیت انجام بده ...

اینم هست مثلا طرف میگه شوهرم فلانه پونصد نفر میگن وای بزن تو دهنش وای قابلمه بکو تو سرش 

دیگه نمیدونن چه عواقبی داره 

اگه هم مثل من بگی با مشاوره صحبت کن عزیزم اونا بهتر میدونن بهت میگن خیلی شعار میدی و کلیشه ای هستی 

خب چیکار کنم وقتی راهکار ندارم یا یه چیزی بگم زندگی طرف بهم بریزه

دقیقا مثل اونایین که سر هرچی میگن طلاق بابا زندگی مگا رمانه

یه خانمی یه بار تاپیک زده بود می‌گفت شوهرم معتاده خیلی هم خانم بازی می‌کنه دائم خیانت می‌کنه و اینا بعد می‌گفت دو تا هم بچه دارم درست نشده همش تو خونه می‌خوره می‌خوابه من میرم سر کار جالبه من به این خانم گفتم چرا جدا نمی‌شی یکی می‌گفت چرا جدا بشه سایه سرش کم میشه 

فهمیدم هر کسی بخواد می‌تونه خودش نجات بده اونی که نمیکنه این کار، دوست داره تو بدبختی بمونه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یه سم دیگ الان اضافه شد 

طرف تاپیک زده چرا هیچکس تاپیکای منو نمی‌بینه رفتم دیدم همه تاپیکاش قفله تااومدم بگم اینا که قفلن همون تاپیکم قفل کرده بود 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

یه خانمی یه بار تاپیک زده بود می‌گفت شوهرم معتاده خیلی هم خانم بازی می‌کنه دائم خیانت می‌کنه و اینا ...

مشابهش همسایه منه من بشدت مخالف طلاقم ولی این خانم واقعا حق داره به طلاق فکرکنه شوهرش معتاد دست بزن هیز و.... 

نه تنها به طلاق فکرنکرد بلکه بچه چهارم رو باردار شد 

میگن وقتی چرخ میکنیم میریزیم تو سافی و تمیز میشوریم. آبش که رفت میزاریم تو نایلن میزارن فریزر

خب چرا لقمه رو‌ میپیچونن دور سر؟

اگه میخوان بهداشتی باشه گوشت بخرن از قصابی بیارن بشورن بعد چرخ کنن🥲

یا مثلا سبزی رو قبل خرد کردن بشورن🥲

هر چند که مطمئنم فقط ادعاست و نشسته میخورن همه چیزو

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨