2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6432 بازدید | 402 پست
-تحت هر شرایطی طرف عروس رو میگیرن بعد اگر خیلی دیگه کم بیارن بازم به طرف نمیگن حق داری .مثلا میگن دا ...

وای دقیقا همه به نفع خودشون حرف میزنن و نکاتی که واقعا مهمن رو ندید میگیرن من هرگز تو تاپیکای جنجالی و دعوایی که واقعا حس کنم طرف داره چرت میگه نظر نمیدم حتی اگه نظرم با اون زن نی نی سایتی باشه ، چون میدونم همون خانم یکاری کرده که من فکر کنم حق با اونه

همه همینجورین همه یجوری بیان میکنن که حق با اوناست و بدی های خودشون رو توی متن اصلا ذکر نمیکنن

اینجا مرد ها توی زندگی بی عرضه ظالم دنبال چیزای.. و بدبخت هستن در حالی که اکثرا پدراشون فرشتن

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

چندوقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود که قرمه سبزی درست کرده،بعد شوهر همسایه بالایی اومده گفته خانمم با ...

اره منم هم نظر شما بودم اما میترسیدم نظر بدم منو هم بخورن🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بیاید سم جدید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15286248/%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%86-%D9%85

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

مشابهش همسایه منه من بشدت مخالف طلاقم ولی این خانم واقعا حق داره به طلاق فکرکنه شوهرش معتاد دست بزن ...

خوب ببین متاسفانه یه سری از خانم‌ها چه توی سایت چه تو فضای واقعی و دنیای عیمون در حتی این حالت هم مخالف طلاقن میگن چون یه سایه‌ای بالا سرت هست شوهر داری نباید جدا بشی باید بمونی بسازی یعنی حتی اگه شوهره بگه من فردا صبح سر این زنمو می‌برم میگن توکل بکن به خدا نرو خونه بابات امشب جدا نشو بمون تو خونه سرتو با شوهرت روی بالش بذار من نمی‌دونم تو ذهن این آدما چی می‌گذره چقدر یه آدم می‌تونه پهن مغز باشه ولی از همچین آدمایی هستند کاملاً هم غیر قابل انکارن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ولی کلاً بدترین و عجیب‌ترین چیزی که تو این سایت خیلی من از روز اولی که اومدم اذیت کرده این زن علیه ز ...

همه ی این موارد به کنار 

مردا همشون هیزن مگر از 100نفر ده نفرشون چشم پاک باشن😁😁😁😁

حالا جدی میگم من خودم مقاله تجاوز در کشورهای اروپایی رو خوندم حتی به مامورهای زن همون پلیس هاشون توسط همکارهاشون تجاوز میشه این یه بندش بود 

از دور فکر میکنید خارجی ها چشم پاکن و فلانن 

همه ی این موارد به کنار مردا همشون هیزن مگر از 100نفر ده نفرشون چشم پاک باشن😁😁😁😁حالا جدی میگم من ...

حرف بعدیت هم درست 

بای 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خوب ببین متاسفانه یه سری از خانم‌ها چه توی سایت چه تو فضای واقعی و دنیای عیمون در حتی این حالت هم مخ ...

شما مجردی؟؟؟

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

اره منم هم نظر شما بودم اما میترسیدم نظر بدم منو هم بخورن🤣🤣🤣

گلم ایکاش تو اینجور مواقع نظر بدیم و نترسیم تا حداقل مخالفین توهم برشون نداره که چون اکثریت هستن پس حق با اونهاست😉

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دوازده ساله متاهلم

من می‌دونم تو ذهنشون چی میگذره که میگن طلاق نگیر چون بارها اومدم طلاق بگیرم واسم دلیل قانع کننده آوردن و منعم کردن و خداروشکر میکنم که اون شب از روی عصبانیت تصمیم نگرفتم و به حرفشون گوش کردم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من می‌دونم تو ذهنشون چی میگذره که میگن طلاق نگیر چون بارها اومدم طلاق بگیرم واسم دلیل قانع کننده آور ...

بیاری آدم تصمیم به طلاق نمی‌گیره بیاری تصمیم گرفتم حماقت واین یکی که چندساله این وضعیت داره دیگه جای قانع کردن نداره

همون که میگفت اینا یا خودشون طلاق گرفتن یا ازدواج نکردن حسودی میکنن ؟؟؟اون کاربرم خیلی تو مخی بود هم ...

یادم نمیاد کامل ولی فک کنم همین بود قطعا اگه جلو چشام بود خفش میکردم

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

یک مورد دیگه یادم اومد: اینجا از جاریها که حرف میزنند،همه شون اون جاری مظلومه که خیلی مطیع قوم شوهر بوده و هیچی براش نگرفتن ولی بقیه حاریها سلیطه ن و بیشتر احترامشون رو دارن و شوهرها هم همینن.شوهر اینا مظلوم و در خدمت خانواده،باقی برادر شوهرا هم همه از دم مادر پدر رو‌کاری ندارن فقط میان میخورن....

خب یکی نیست با خودش بگه چرا تک تک حاریها همین حس رو دارن؟!آیا دلیلش این نیست که شما خود مظلوم پنداری دارید و حاریها رو از دم ظالم و سلیطه و شوهر رام‌کن فرض کردید و قضاوت میکنید؟