2777
2789
عنوان

شماهم معتقدین که

86 بازدید | 15 پست

ساختمونی که پارکینگ نداره فضای جلو و کنار درش بین همسایه ها مشترکه و هرکی زودتر اومد ماشینشو باید پارک کنه؟

بعد ما یه همسایه داریم جدید اومده یدونه موتور دارن یدونه ماشین بعد موتورشونو میان داخل ساختمون پیش محفظه پمپ آب پارک میکنن این به کنار؛ موقعیم که باباشون با ماشین بیرونه برای اینکه بقیه همسایه از حق طبیعیشون که محوطه جلوی درِ باشه برای پارک استفاده نکنن موتورشونو اونجا پارک میکنن😐😐😐

من میخوام بدونم عایا این کار چیپ، خز، مسخره و ندید بدید بازی نیست؟

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
چرا هست

خداروشکر یکم اروم گرفتم دمت گرم💖

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فضای جلو ساختمون مال شهرداری و برای شخص خاصی نیست ...

متوجه نمیشم؟

یعنی تو محله شما مردم جلو خونشون پارک نمیکنن اگه پارکینگ نداشته باشن؟

متوجه نمیشم؟یعنی تو محله شما مردم جلو خونشون پارک نمیکنن اگه پارکینگ نداشته باشن؟

پارک کنن نکنن منظورم اینه اون فضای برای همه است نه افراد خاص اون ساختمون و...

مثلا تو کوچه ما مدرسه است معلم‌ها میان ماشینهاشون رو پارک میکنن حالا ما بیایم بگیم چرا؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
پارک کنن نکنن منظورم اینه اون فضای برای همه است نه افراد خاص اون ساختمون و...مثلا تو کوچه ما مدرسه ا ...

تا جایی که ما دیدیم و شنیدیم فضای جلو هر ساختمون برای ساکنینه اون معلمم که فرمودین مدارس اکثرن تو حیاط جا دارن اگه نداشته باشن یه دیوار اصلی دارن از بیرون که اونجا پارک میکنن به شخصه تالا ندیدم غریبه جلو ساختمون یکی دیگه پارک کنه

تا جایی که ما دیدیم و شنیدیم فضای جلو هر ساختمون برای ساکنینه اون معلمم که فرمودین مدارس اکثرن تو حی ...

برید قوانین شهرداری رو مطالعه کنید اگر اینجوری بود سند براش صادر میشد به اسم شما ....

مدرسه غیرانتفاعی هست برش ۲۰ متره شاید سه چهارتا ماشین جا بشه 

یعنی هر ماشینی که توکوچه خیابون هست مربوط به یک خونه خاصه 🤐🤐🤐

حرفتون خیلی غیرمنطقی هست ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
برید قوانین شهرداری رو مطالعه کنید اگر اینجوری بود سند براش صادر میشد به اسم شما ....مدرسه غیرانتفاع ...

اونقدر برام مهم نیست 

ولی اطراف ما همینطوری بوده شما باکلاسین😁

تا جایی که ما دیدیم و شنیدیم فضای جلو هر ساختمون برای ساکنینه اون معلمم که فرمودین مدارس اکثرن تو حی ...

فقط غریبه میتونه جلو پارکینگ‌ و درب اصلی پارک نکنه بقیه جاها همه میتونن پارک کنن.حالا اینکه افراد اون ساختمان از اونجا استفاده میکنن درسته ولی نمیتونن به کسی بگن اونجا پارک نکن من میخام پارک کنم‌

فقط غریبه میتونه جلو پارکینگ‌ و درب اصلی پارک نکنه بقیه جاها همه میتونن پارک کنن.حالا اینکه افراد او ...

غریبه که نمیتونه پارک کنه چون سر راهه خب منم قبول دارم

بقیه جاهام بله پارک میتونن کنن ولی نمیکنن حالا اگه بخواد بره یه مغازه یا بانک اره ولی برای چند ساعت اینکارو نمیکنن، حداقل سمت ما اینطوری نیست🤷🏾‍♀️

الهی خدا بهتون یک خونه بده فقط واحد شما ده تا پارکینگ داشته باشه ❤️❤️❤️❤️

ده تا زیاده توقع ما اونقدرام نیست😄

دخترم همیشه از خدا خیلی خیلی نعمت بخواه

ما کمم خواستیم نداده چ برسه زیادش☹️