2777
2789

دوسش نداری حتی منم اینو فهمیدم چ برسه اون:)

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازکجاخب مریض بودم گفتم حوصله ندارم

طرز صحبتتون ذوق نداشتنتون بی توجه ب حرفاش مشخصه

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

کلا بلدنیسم حرف بزنم

همه انسان ها ابراز احساسات.دلبری کردن.توجه کردن.کادو خریدن رو بلدن منتها برای کسی ک دوسش دارن و اینا بهونس...

مثل پسری که میگه من ناز کشیدن بلد نیستم یاگل بخریم که چی سریع خشک میشهولی اگه یکیو بخواد همه کار برا ...

دقیقا همینطوره هیچ کس انقد خنگ نیست ک نتونه با کسی ک دوست داره چطور رفتار کنه