دختر من نه روزه گرفته دیوونه شدم سه بار دکتر بردم انگار نه انگار بی اشتهایی شدید داره.سرف های خلطی ش ...
باید دوره اش رو بگذرونه گلم.ولی تا میتونی به بچه داروی آنتی بیوتیک نده چون عوارض داره.شلغم و کدو تنبل آب پز کن بخور هم بده باهاش.مایعات فراوان .اب میوه طبیعی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای اینطوری خیلی سخته.یه جور دیگه هم هست شاید طعم پیاز را متوجه نشه.یه پیاز درشت را ریز خرد کن با دولیوان اب بذار بجوشه تا بشه یه لیوان ابش.بعد صافش کن تویه لیوان اب پیازپخته یه قاشق عسل بزن بدی بخوره شیرینی عسل باعث میشه طعم پیاز را متوجه نشه بچه های منم بدغذا هستن ولی اینو میخوردن.ان شالله پسرت سریع بهبود پیدا میکنه
عزیزم اب پیاز برای چی خوبه؟دختر منم نه روزه ویروس گرفته خیلی نگرانم براش خوبه بهش بدم؟
سلام بلا دورباشه عزیزم🌺اب پیاز انتی بیو تیک طبیعی هست برای تمام عفونتها به خصوص سرماخوردگی عالیه .با همین روش که گفتم اب پیاز پخته صاف کنید یه قاشق عسل بزنید خیلی هم خوشمزه است