2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادربزرگم خوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 25 پست

و منی که با این تاپیک آه کشییدم....

آرزو دارم تکرار بشه برام برم پیش مادربزرگم بخابم ی اتاق دنج قدیمی داشت عاشق اتاقش بودم اصلا خابیدن تو اون اتاق قشنگ بود شیرین بود 

بیدار میشد میگفت روله بلند شو نمازتو بخون خروسا زودتر نماز میخونن

روحت در آرامش مادربزرگ مهربانم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسکن با چایی

بعدم برای خواب میرفتی تو اتاق یا هال .. هر کدومش که نزدیکشون نبوده

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

و منی که با این تاپیک آه کشییدم....آرزو دارم تکرار بشه برام برم پیش مادربزرگم بخابم ی اتاق دنج قدیمی ...

خدا رحمت کنه همشونو 

من بچه بودم همیشه میگفتم مامانبزرگم هیچوقت نمیمیره مطمئنم همیشه زنده می مونه هیچوقت تصور این روزارو‌ نداشتم که یروز اینقد دلم تنگ بشه براش که شبا یواشکی باهاش حرف بزنم و گریه کنم التماسش کنم بیاد تو‌خوابم 

کاش تو همون بچگی میموندیم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

چه فضای اروم و دلنشینی...

دلم مادربزرگ اینجوری خواست. 

مادربزرگ من سالی که کنکور داشتم فوت کرد زنده نموند نتایج بیاد.

خیلی برام دعا میکرد که قبول بشم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
خدا رحمت کنه همشونو من بچه بودم همیشه میگفتم مامانبزرگم هیچوقت نمیمیره مطمئنم همیشه زنده می مونه هیچ ...

خدا رحمت کنه رفتگان شما رو هم....

من مادربزرگم ۴سال آخر افتاده شد

آخ از حرفاش که میزد حمومش میکردم میگفت از خدا خاستم زمین گیرم نکنه آخرش ذلیلم کرد

دلم اول صبح شکست براش 😭

خدا رحمت کنه رفتگان شما رو هم....من مادربزرگم ۴سال آخر افتاده شدآخ از حرفاش که میزد حمومش میکردم میگ ...

همین خاطره ها ادمو داغون می‌کنه 

مامانبزرگ منم سکته مغزی کرده بود یه سال رو‌ تخت موند کلا آب شد بدنش شد مثل یه بچه،قبل زمین گیر شدن لکنت گرفته بود آخرین بار دیدمش بهم گفت بنظرت خوب میشم؟گفتم اره فقط به خودت برس‌.عاشق بابابزرگم بود،بابابزرگم یبار خواست بلندش کنه جابجاش کنه افتاد کمرش شکست و خودشم زمین گیر شد 

آذر ۹۸ بابابزرگم رفت و اسفند همون ۹۸ هم مامانبزرگم😔کاش بچه های الان قدر این نعمتاشونو بدونن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰