من بینی ام از نیم رخ کپ عملی هاس نه قوز داره نه افتادگی بارها بهم گفتن عمل طبیعی کردی گفتم نه ،ولی نوک بینیم یکم توپوله ،چن روزه بینیم ماساژ میدم حس میکنم خیلی کوچولو تر شده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نوکبینیو که نمیشه ماساژ داد چون غضروفاش خراب میشهولی ماساژ خیلی برای تیغه تاثیر دارهمنم از نیمرخ خو ...
گلم نوک بینی رو ماساژ ندادم که پست اول گفتم چطور و اینکه من بینیم نچراله عمل ک نکردم ۷روزه ماساژ میدم قشنگ معلومه جم تر شده،بعد شما قبل عمل نوک بینیت پهن بود منظورم اینه تپل بود یا بعد عمل اینطوری شدی و اینکه اگه بینیت خراب شده باید بری شکایت کنی از دکتره
فکرکردم عمل کردین عزیزم نه من بینیم نوکش پهن بود الان از قبل بهتره عمسام توی تاپیک اخرم هست
نه عزیزدلم عمل نکردم ،ولی از وقتی ماساژ میدم نوک بینیم خیلی جم تر شده ،ایشالله که بینی ات چرخش بچرخه برات چیز دیگه ب ذهنم نرسید البته که زیاد از حد هم دیگه وسواس نداشته باش عزیزم