2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاالله به سلامتی باشه استراحت زیاد داشته باش بعد انتقال

فعلا ک تا انتقال چند ماه مونده بابا

اینماه تازه ای یو ای دارم میکنم اگر تشه

بعدش میریم توی پروسه ای وی اف

فعلا تا انتقال  خیلی مونده بابا اسیریم 

خدا هیجکسو به این روز نندازه 

عزیزم راستی با شوهرت زندگیت بهترشد نایپکت رو خوندم الان وضعیت چطوره

آره عزیزم فعلا قول داده همه مشکلاتو تا ۳ ، ۴ ماه آینده حل کنه گفت اگر درست نشد هر تصمیمی خواستی بگیر 

انشالله رو قولش بمونه نمیدونم واقعا چی بشه

هروز ی دونه می‌زدی مشکلت چی بود سقط داشتی یانه یا همه باید این مقدار رو بزنن

چون بچه های آی وی افی رو اصطلاحا میگن گلدن بیبی و با هزینه بالا و زحمت و سالها انتظار خدا میده بخاطر همین دکتر تمام تلاششو باید کنه که خدای نکرده یه وقت سقط نشه . برای همین از اول بارداری پروژسترون تجویز میکنن حتی اگر سابقه سقط نداشته باشن . اخه کلا آمار سقط های ناخواسته خیلی زیاد شده

ی لباس بردار یه کیسه درست کن توش سه تانمک بریز کیسه نمک درست کن کیسه نمک و بزار رو شوفاژ و زیاد کن ...

عزیزم فرقی نداره چه نمکی باشه؟ نمک صورتی من دارم. بعدم ازچندپریودی تاچندپریودی نمک بزاریم؟ یعنی اقدام که کردیم دیگه نمک نزارم؟ 

ما جفتمون مشکل داریمتخمک من بی کیفیته بخاطر اندومتریوزشوهرمم اسپرمش ضعیفهما هنوز ای وی اب نکردیم میخ ...

منم دقبقامشکل مثل شماست. ذخیرم پایین بودرفتم دکترگفت ای وی اف. بعدبراشوهرمم آزمایش نوشت رفتیم دیدم دی اف ای بالاس که گفتن آی وی اف نمیکنن تانیادپایین. داره دارومیخوره ازاون طرفم وضعیت خودم داره بدترمیشه. دارم یاعسه میشم لگن دردای شدیددارم زخم دهانه رحم خشکی واژن پریودنامنظم. دیگه دیوونه شدم به خدا