2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوکی پس بیخیال جرئت خخخ

ح پس خخخ

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

تاحالا شده سر امتحانا درس و بلد باشی و الکی به دوستت که تقلب میخواد محل ندی و بگی بلد نیستم؟

نه جدی جدی بهشون میگم نمیدم تنبل😂😂😂😂 

اما بهشون زیاد تقلبی دادم

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

تا حالا پیش کراشت سوتی دادی که نشه جمعش کرد؟ اگه دوست داشتی تعریف کنحالا کراش نامزد یا هر چی

نشده . اصلا 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خب خوبه تو بنده ی نظر کرده ی خدایی خخخ

خخخخخ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
[QUOTE=367298240]نه جدی جدی بهشون میگم نمیدم تنبل😂😂😂😂 اما بهشون زیاد تقلبی دادم[/QUOTEخخ من فقط ...

من نداشتم🥹

حقیقت

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

سخت ترین تصمیمی که تو زندگیت گرفتی چی بوده؟

دوتا بوده 

جواب منفی دادم به یکی 

راضی شدن به قطع رابطه با دوست صمیمیم 

دیشب جاش تو عروسیم خالی بود... 🚶‍♀️

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕