2777
2789
عنوان

مهاجرت به چین یا آلمان 🤔

177 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۱۹ سالمه و معدلم دیپلمم ۱۹ هست و میتونم از چین بورسیه بگیرم هم کالج زبانش هم رشته هایی مثل پرستاری و..ولی خب 4 ماهی شده برای المانی میخونم و سطح B1 رو قراره شروع کنم و آوسبیلدونگ بگذرونم ولی نمیدونم آینده در آلمان بهتره یا چین؟ آوسبیلدونگ مثل کارآموزی هست و حقوق میگیری و هزینه ای نداره و چین هم بورسیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلاگرای ایرانی که تو چین درس میخونن رو چرا دنبال نمیکنی اونا خیلیییی اطلاعات خوبی میدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آلمان اگر میتونی با غذاهای عجبب غریبشون ، شلوغی زیاد کنار بیای چین حالم بهم میخوره از چین ، گره ، ژ ...

اطلا ندارین نگید تو ژاپن اشغال نمیخورن کره هم همینطور فقط چین که همه چی میخورن 

چین برای پرستاری و پزشکی عالی دانشگاه های عالی داره خوابگاه داره غذا هاشون همه مدل هست که تو بخواهی از ایران بری میتونی با خودت کلی خوراکی ببری و یا بری رستوران کره ای ولی میدونم چین برا درس عالیه اقوام زیاد رفتن