2777
2789
عنوان

به نظرتون به این عکس چند میخوره😶⁉📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 263 پست
خوبه هرچی استرست بیشتر تهه بغضت با کیفیت تر نگران نباش به دی مثبت بهش نگا کن😂🙌🤍

🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتمممم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

وای انقد عصبی بود ک تو ۵ دقه فاصله ک منو رسوند خونه ۳ نخ سیگار کشید دیگ از دستش ب زور گرفتم

تف
اخه جالبه به خاطر هیچی ام افتادیم به این وعض باز اگه یه چیزی بود ادم نمیسوخت😑😑

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تف اخه جالبه به خاطر هیچی ام افتادیم به این وعض باز اگه یه چیزی بود ادم نمیسوخت😑😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا😂😂😂😂😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتمممم

وای حاجی یه چیز مهم یادم اومدم خواستم بگم یهو سه نخ سیگارو دیدم یادم رف🤣🤣
بزا ی سر برم دسشویی فک کنم یادم بیاد🤦‍♀️😂😂

وای حاجی یه چیز مهم یادم اومدم خواستم بگم یهو سه نخ سیگارو دیدم یادم رف🤣🤣 بزا ی سر برم دسشویی فک ک ...

😂😂😂😂😂حلههه

وای حاجی یه چیز مهم یادم اومدم خواستم بگم یهو سه نخ سیگارو دیدم یادم رف🤣🤣 بزا ی سر برم دسشویی فک ک ...

😂😂😂😂😂حلههه

وای دختر ارش ب جهنم خونریزی دارممم تایپک اخرم بخون

😂😂😂😂😂حلههه

بمولام علی قسم ملو جون این دشوریو هرکی کشف کرده جاش بهشته یادم اومد🤣 میخواستم بگم موقع فرستادن ویسه دوتا صلوات بفرس پوف کن پشتش به سلامت بره برگرده🤦‍♀️😂

بمولام علی قسم ملو جون این دشوریو هرکی کشف کرده جاش بهشته یادم اومد🤣 میخواستم بگم موقع فرستادن ویسه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سگ تو روحت ینی پاره شدم از خنده از دیروز هیچی نخوردم و حتی ی زره ساکت نشدم انقد گریه کردم الان با خوندن پیامات قهقهه میزنم😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سگ تو روحت ینی پاره شدم از خنده از دیروز هیچی نخوردم و حتی ی زره ساکت نشدم انقد گریه ک ...

خب قربونت برم با هوا انرژی تولید میکردی برا اونهمه عر زدن؟ خو لاقل ی چی وسطش بخور ی قلوب آبی چیزی صدات قشنگ درآد لاقل ابهته گریه کردن زیر سوال نره🤣🤣🤣

خب قربونت برم با هوا انرژی تولید میکردی برا اونهمه عر زدن؟ خو لاقل ی چی وسطش بخور ی قلوب آبی چیزی صد ...

😂😂😂😂😂خیلی بدییی لعنتی😂 وای ی حس ششمی گفت برگشت نداره ارش 

😂😂😂😂😂خیلی بدییی لعنتی😂 وای ی حس ششمی گفت برگشت نداره ارش

حاجی الان ملت حواس پنجگانشونم مختله حس ششمشون کجا بود اخهههه🤣 اون از شانسه عنته مثه بک گرانده 😂😂 چون اینا همش چیزای مثبت میگن بعد میبینن ضایه نشه وسطش ی دونه منفی ام میگن اونم افتاده برا تو 😂🤦‍♀️نکن خواهرم نکن به جاش قرصاتو سره وخ بخور سیل نبرتمون اینجوری الان🤣🤣

حاجی الان ملت حواس پنجگانشونم مختله حس ششمشون کجا بود اخهههه🤣 اون از شانسه عنته مثه بک گرانده 😂😂 ...

🤣🤣🤣🤣🤣خداااااا بگم ینی تو ی نفر چی نشی