2777
2789
عنوان

وای خاک عالمممم تو سرم

284 بازدید | 39 پست

واییی سر نخواستنم دعواسسستتت

مامانم میخواد جدا بشه از بابام،دوتا بچه ایم یکی منم که ۱۶سالمع،یکی اجیم که۱۲سالشه...سر نخواستنمون دعواست باورم نمیشه...

مامانم جلو رومون نگفته نمیخوام با من زندگی کنین،اما داشت حرف میزد با مامانجونم فهمیدم،میگفت نمیخوامشون،حوصله ندارم،ازشون بدم میاد،پولامو صرف خودم میکنم،نمیخوامشون...بابامم که علنا نمیخوادمون...

الان ینی چییی؟ینی من انقد مزخرفم؟؟ینی انقد بدرد نخورمممم؟ینی تا حالا به زور تحملم میکردن؟؟انقد اضافیمممم؟؟

همه دوستامم طردم کردن،حالا خانوادمم طردم کردن،خیلی بدرد نخور و اضافیممم,باورم نمیشه...

میگم به نظرتون اینو به مدرسه اطلاع بدم؟یا نیازی نیست؟اخه اگه جدا بشن به هر حال من نمیتونم امتحانارو بدم،اونام الان وسط امتحانا میخوان جدا شن،،،به نظرتون به ناظمه بگم ممکنه نیام؟به نظر خودم اضافه کاریه،الکیه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بی خورد کردن زاییدن پس 

چه بی مسئولیت

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

متاسفم عزیزم

نمی‌دونم چی بگم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو درستو بخون حالا ک اینطوره:)

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

کاش بعضیا قبل پدرمادرشدن از وظایفشون اگاه بشن بعد اقدام کنن ب فرزنداوری 

اگر پدربزرگ و مادربزرگتون در قید حیاتن تاپایان امتحانات برید پیششون ک یکم از تنش ها دور باشید 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

نترس بلاخره پیش یکیشون میمونید نگران نباش درستو بخون موفق بشو با این خانواده به هیچ جا نمیرسی اگر خودت دلت برای خودت نسوزه 

درستو بخون و یه رشته خیلی خوب بیار که بتونی یه شغل توپ باهاش داشته باشی و منت دیگران سرت نباشه

بهونه الکی واسه درس نخوندن پیدا کردی؟ چه ربطی به امتحانات داره بشین سر درس و مشقتبه اوناهم اهمیتی ند ...

منکه درسمو میخونم،میگم شاید امتحانارو نتونم بدممم،احتمالا برم شهرستان برا طلاق،اونوقت نمیتونم بیام مدرسه امتحان بدم که

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

تو خوبی قشنگم اونا خوب نیستن 

مامان من بخاطر اینکه میدونست اگه طلاق بگیره بابام منو بهش نمی‌ده فقط بخاطر من صبر کرد و زیر کتکای بابام تحمل کرد 

من خیلی بچه‌ی بدی براش بودم ولی خوبی از اون بود 

تو هم مطمئن باش مامان بابای خوب هرچقدرم بچه بد باشه بازم ولش نمیکنن اگه ولت کنن بدی از خودشونه 

تو هم به فکر زندگی خودت باش واسه آینده ی خودت بجنگ