2777
2789
عنوان

وای خاک عالمممم تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 39 پست
منکه درسمو میخونم،میگم شاید امتحانارو نتونم بدممم،احتمالا برم شهرستان برا طلاق،اونوقت نمیتونم بیام م ...

تحت هیچ شرایطی جایی نرو ، زندگی اونا تموم شده مال تو که تموم نشده ، بگو درس دارم ابنده امو بخاطر شمادوتا خراب نمیکنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش بعضیا قبل پدرمادرشدن از وظایفشون اگاه بشن بعد اقدام کنن ب فرزنداوری اگر پدربزرگ و مادربزرگتون در ...

اره هستن پدر و مادر مامانم،اما خب اونا شهر دیگن،اگع برم پیششون امتحانامو نمیتونم بدم،احتمالا برم پیششون

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
تو به این چیزا فکر نکن بزار خودشون تصمیم بگیرن نمیتونن ولتون کنن تو خیابون که، بالاخره باید با یکیشو ...

آره...اما هردوشون میخوان ازدواج کنن،برا همینه که نمیخواننمون

اره هستن پدر و مادر مامانم،اما خب اونا شهر دیگن،اگع برم پیششون امتحانامو نمیتونم بدم،احتمالا برم پیش ...

با ناظم صحبت کن ببین نمیتونن مجازی امتحانات رو ازت بگیرن 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

تو خوبی قشنگم اونا خوب نیستن مامان من بخاطر اینکه میدونست اگه طلاق بگیره بابام منو بهش نمی‌ده فقط بخ ...

خب اگه خوب بودم که اونا میخواستنم...شاید خیلی بدم که نمیخوان منو..

تحت هیچ شرایطی جایی نرو ، زندگی اونا تموم شده مال تو که تموم نشده ، بگو درس دارم ابنده امو بخاطر شما ...

خب اگه بمونم خونه خودمون،بابام خیلییی اذیتم میکنه،میخواد انتقام مامانمو از من بگیره،مشکل اعصابم داره،هر ثانیه ممکنه خفم کنه،میترسم

با ناظم صحبت کن ببین نمیتونن مجازی امتحانات رو ازت بگیرن

نمیدونم،اما خیلی بعیده

با توجه به اینکه هنوز قطعی نیست غیبتم برا امتحان،به نظرت بهش بگم؟یا اگه مطمئن شدم بگم؟

خب اگه بمونم خونه خودمون،بابام خیلییی اذیتم میکنه،میخواد انتقام مامانمو از من بگیره،مشکل اعصابم داره ...

نترس دخترجون ،اگه قرار بر جدایی باشه پروسه اش انقد طولانیه که لطمه به درست میخوره. تا موقع امتحانات بمون ، بعد مدرسه اتو عوض من

نمیدونم،اما خیلی بعیدهبا توجه به اینکه هنوز قطعی نیست غیبتم برا امتحان،به نظرت بهش بگم؟یا اگه مطمئن ...

اول با پدرمادرت صحبت کن بگو خواهشا ی کم شعور داشته باشید بزارید امتحانات تموم بشن بعد حرف از جدایی بزنید و اگر میبینی هر روز دعوا دارن اره ب مدرسه اطلاع بده و اگر اجازه دادن برو پیش مامان بزرگت

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

منم میخوام بمونم،مامانم نمیخواد بمونه

بعدا برو پیشش . این دوسال مدرسه اتو هرجوری شده تموم کن بعدش میری دانشگاه ، اگه این دوسال خراب بشه دیگه زندگیت مثل قبل نمیشه و فرصتاتو از دست میدب

اول با پدرمادرت صحبت کن بگو خواهشا ی کم شعور داشته باشید بزارید امتحانات تموم بشن بعد حرف از جدایی ب ...

صحبت کردم،اما خب نمیتونن همو تحمل کنن

باشه مرسی،میگم بهشون

بعدا برو پیشش . این دوسال مدرسه اتو هرجوری شده تموم کن بعدش میری دانشگاه ، اگه این دوسال خراب بشه دی ...

اخه نمیتونم پیش بابام بمونم خیلی سخته خب....

ولی حرفتون منطقیه