2777
2789
عنوان

خدا لج کرده یا شانس

80 بازدید | 6 پست

میدونی همیشه میگم کاش باهاش رل میزدم بعد یه چیز بدی می دیدم کات می کردم‌ راحت تر بودم تا الان که حتی نمیدونم سینگله یا نه 😂💔

ولی اگه رل باشه من خیلی بدبختم نه؟

آهنگ عاشقانه ای که دوست دارم رو بزاره واسه اون :)

عکس آسمون شب که دوست دارم بزاره واسه اون :)

یادمه فهمید چه کشوری دوست دارم

گس وات؟

بله رفته اونجا و اگه با اون باشه چی :)

ترکیب ایموجی ای که دوست دارم بزاره واسه اون :)

پسره با من ست بشه

دختره با اون :)

خوبه ! خیلی خوبه :) حداقل تو یه چی به چشم اومد 😅

ابراز عشق :)

ولی اون آهنگ مال من بود برای تو احمق :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خدا منو بلاک کرد بعدم گزارش زد

ته بیچارگیه نه؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعییییی.منم

یه ساعته دارم گریه میکنم که اون آهنگ رو دیدم :) 

دور از جونت ولی شرایطمون خیلی سخته :)

خیلی :)

نمیاد بگه رل داره من راحت بشم 🥲💔