2777
2789
عنوان

پریودی خر است🐴

119 بازدید | 15 پست

بخدا از دیروز که پریود شدم درددددد امونم رو برید

از سرجام نمیتونم پاشم یه کاری انجام بدم دردددد شدید 

اصلاااا فایدش چیعععع؟؟؟؟؟

دارم میمیرمممم 

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم خدا با اون همه دبدبه و کبکبه چرا این قضیه رو یه جور دیگه رفع و رجوعش نکرد این همه دردسر شده برای ما زنا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من پریودم 

دردم ندارم مدلمون بی درده

فقط گریه میکنم بی خوردی😂

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

منم همینم فرار کردم اومدم خونه مامانم واقعا تا پامیشم انگار آبشار باز میشه🤕🥺

خخخ میترسی جلو شوهرت کثییف کنی

منم یکی از دغدغه های ایندم اینه که جلو شوهرم بو بدم یا کثیف کنم تو پریودی

من پریودم دردم ندارم مدلمون بی دردهفقط گریه میکنم بی خوردی😂

من دیشب داشتم گریه میکردم چرا کسی دوستم نداره😂🐴

خخخ میترسی جلو شوهرت کثییف کنیمنم یکی از دغدغه های ایندم اینه که جلو شوهرم بو بدم یا کثیف کنم تو پری ...

نه اصلا مگ ترس داره😐ی اتفاق  طبیعی بدنه فقط چون دوتا بچه کوچیک دارم احتیاج ب کمک دارم مخصوصا روز اول ک شدت خونریزیم زیاده ...تازه ازدواج کردی؟؟؟زیاد سخت نگیر اگ پریودی نباشه بچه هم نیس رابطه هم کنسل میشه چون میل جنسی هم نیس

نه اصلا مگ ترس داره😐ی اتفاق طبیعی بدنه فقط چون دوتا بچه کوچیک دارم احتیاج ب کمک دارم مخصوصا روز او ...

نه هنو ازدواج نکردم

ولی بخدا من ادم خیلیییی تمیز و خشبوییم از اونا که هعی به خودشون لوسیون و عطر و اسپری و بادی اسفلش ادکلن و ژل شستشو واژن میزنن حماام و....

ولی بخداا تو پریودی بوی بد میگیرم میگم جلو شوهرم چ کنم