2777
2789

خجالتیم و رفتارم خشک و جدیه و دلبری بلد نیستم چیکار کنم؟

بیاین راهکار بدین یا اصلا یادم بدین چیکار باید بکنم،

حتی قربون صدقه هم بلد نیستم😢

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط خودت باش میخوای این چیزا رو بلد باشی ک چی بشه

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

باید فیلم زنای لوند و عشوه گر زیاد ببینی و تمرین کنی تا یاد بگیری کلاس رقص برو خیلی کمک میکنه

همچین فیلمی سراغ داری اسمشونو بهم بگی؟

فیلم  های مرلین مونرو رو ببین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
یچیزی بگم من خیلی دوران مجردی آراسته و اتو کشیده بودم ولی در نهایت تو مراسم خاکسپاری ک ژولیده و داغو ...

عههه چه جالب😁😍😍😍

فیلم های رمانتیک خارجی معمولا زنا خیلی دلبری میکنن

مثلا مرلین مونرو خدای عشوه گری و لوندیه 

باید هی ببینی و‌انقددد جلوی اینه تمرین کنی تا یاد بگیری و کم کم جلوی بقیه پیادش کنی 

خجالتو برار کنار که همه چیو خراب میکنه 

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏