2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر خشکم و دلبری بلد نیستم🫠راهکار میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
ممنونم گلم😘

خیلی با ذوق باش میدونی وقتی با یکی صحبت میکنی با لبخند صحبت کن و با چشمات ذوق رو نشون بده قبلا من مثل شما بودم الان خودم خیلی خوش ذوقم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلم های رمانتیک خارجی معمولا زنا خیلی دلبری میکننمثلا مرلین مونرو خدای عشوه گری و لوندیه باید هی بب ...

از بچگی همینجوری خجالتی بودم،مثلا خجالت میکشم و معذبم تو چشم طرف مقابل نگاه کنم حالا فرقی نمیکنه کی باشه،

ممنون بابت راهنماییت😘

فیلمای رمانتیک نگا میکنم ولی زیاد دلبری ندیدم😂

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

خیلی با ذوق باش میدونی وقتی با یکی صحبت میکنی با لبخند صحبت کن و با چشمات ذوق رو نشون بده قبلا من مث ...

خوش ذوق هستم ولی کنار کسایی که خییلیییی صمیمیم اینطورم،

پیش بقیه خجالتی و معذبم و جدی حتی لبخندم زورم میاد بزنم🫠شما چیکار کردین که دیگه اونطور نیستین؟

میخام یعنی بهت بگم اصلا توجه ب تیپ و عشوه و اینا نکن خودت باش و از خدا بخواه قسمتت جای خوب باشه

ممنونم گلم.ان شاءالله امیدم فقط به خداست از دست خودم کاری برنمیاد 😅❤️

اگه مجردی بنظر من عشوه گری قشنگ نیست معمولا جدی و خوش برخورد باشی تو دل برو تری..ولی اگه متاهلی هرچی ...

عشوه گری رو که برا بعد  ازدواج میخوام،

ولی الانم خیلی جدی و پوکر فیس و اخموئم بیشتر وقتا همین باعث میشه اصلا پا پیش نذارن

عشوه گری رو که برا بعد ازدواج میخوام،ولی الانم خیلی جدی و پوکر فیس و اخموئم بیشتر وقتا همین باعث می ...

نه تا این حد جدی نباش

دخترای سرو سنگین و مهربون از دید پسرا خیلی جذاب ترن

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

نه تا این حد جدی نباشدخترای سرو سنگین و مهربون از دید پسرا خیلی جذاب ترن

یه عمر اینجوری بودم الان نمیدونم چجوری بزارمش کنار😅

خوش ذوق هستم ولی کنار کسایی که خییلیییی صمیمیم اینطورم،پیش بقیه خجالتی و معذبم و جدی حتی لبخندم زورم ...

خواهرمممم خیلی تاثیر گذاشت روم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤