2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

57 بازدید | 4 پست

کیا مثل من همیشه پر از اضطرابن

همیشه بدنشون داره میلرزه

ب کوچکترین صداها گیر میدن

همه صداهای ریزو میشنون

چیکار میکنین اینجور مواقع

واقعا دارم نابود میشم

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اضطراب می‌تونه خیلی سخت و آزاردهنده باشه و خیلی از افراد هم با این نوع احساسات دست و پنجه نرم می‌کنند. شما تنها نیستید و خیلی‌ها در موقعیت‌های مشابه قرار دارند.

در این مواقع، چند راهکار می‌تونه کمک‌کننده باشه:

1. **تنفس عمیق**: وقتی احساس اضطراب می‌کنید، چند دقیقه وقت بگذارید و به آرامی نفس عمیق بکشید. این کار می‌تونه به کاهش تنش و اضطراب کمک کنه.

2. **تمرکز بر حال حاضر**: سعی کنید به محیط اطراف خود توجه کنید و به چیزهایی که در حال حاضر در حال انجام آن هستید، تمرکز کنید. این کار می‌تونه به شما کمک کنه از افکار منفی دور شوید.

3. **فعالیت بدنی**: ورزش یا حتی یک پیاده‌روی کوتاه می‌تونه به کاهش اضطراب کمک کنه و احساس بهتری به شما بده.

4. **صحبت کردن**: با کسی که به او اعتماد دارید، درباره احساسات و اضطراب‌های خود صحبت کنید. این می‌تونه به شما کمک کنه تا احساس بهتری پیدا کنی

5. **مدیتیشن و آرامش**: تمرین‌های مدیتیشن و آرامش می‌تونند به شما کمک کنند تا ذهنتون رو آرام کنید و احساس بهتری داشته باشی