بعد مث چی پشیمون میشم من اصلا کتکش نمیزنم خط قرمزم کتکه اما گاهی واقعا حوصلم نمیکشه مثلا الان من داشتی برای یک دقیقه خواب جون میدادم نذاشت بخوابم سه سالشه بعد هی نق نق نق هیچی نگفتم گفتم بیا زنگ بزن بچه عمت باهاش حرف بزن هم سنشه باهم خیلی خوبن ...گف باشه گفتم بسته بگیرم حرف میزنی گف اره شارژم نداشتم با این حال بسته گرفتم زنگ زد اصلا حرف نزد شروع کرد با بهونه یچیز دیگه گرفتن هرچی گفتم صبر کن صبر کن صبر کن همینجوری ی بند میگفت عادتشه اصلا صبر نمیکنه منم عصبی شدم اون چیزی ک میخواستو آوردم محکم گذاشتن پیشش و یکم غز زدم حالا هی بوسم میکنه میگه دوست دارم دوست دارم با ناراحتی و بغض من باز حالم گرفتس میگم چقد من بدم
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من نه اصلاعلی رغم اینکه بچه است و کلی شیطنت و خرابکاری داره
اصلا اصلا صداتو نبردی بالا تا حالا؟؟؟ بچت همبازی داره؟؟ یا خودت کمک داری برای بچه داری؟
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من تا ۶ سالگی اصلا. الان که میره مدرسه، چندبار خونم رو به جوش آورده و مجبور شدم صدام رو بالا ببرم، چون میدونم متوجه هست و اذیت میکنه. اما ۳ ساله خیلی کوچیکه، مجبوری صبور باشی.