2777
2789

واقعا تحملش برام سخت شده..

یهو ،سر ثانیه سر هر چیزی جوش میاره

کوچه باشه مهمونی یا هرجا ....

خسته ام..

من واقعا بدم میاد پس این چهاردیواری خونه برای چیه هزار بار گفتم بیا خونه بعد ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا چیکار میکنه؟

توی طب سنتی به افرادی مثل شوهر شما میگن صفروای. 

ترشیجات طبیعی صفرا رو کم می‌کنه و به مرور زمان کمتر عصبی میشه. فقط هر روز از اینایی که گفتم بده بخوره. 

به خصوص فصل گرم سال. شوهر منم همینه. با اینکه سعی می‌کنه خیلی کنترل کنه خودشو. تابستون همیشه توی یخچال شربت آبلیمو دارم و خیلی حالش بهتره. ولی زمستون عصبی‌تره. البته اگه لیموی تازه با غذا بخوره کاملا متوجه میشم تغییر حالشو. 

شوهر منم همینطوریه.  سعی میکنم بیرون خیلی باهاش بحث نکنم. وقتی بیرون باشیم یا جایی و ببینم نظرمون مخالف همه سکوت میکنم که کار ب جای باریک نکشه میگم اره حق باتویه.  وقتی هم رسیدم خونه اول بهش میگم میخوام راجب اون موضوع صحبت کنیم فقط لطفا جوش نیار سریع. خیلی جواب داده برام

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
شوهر منم همینطوریه. سعی میکنم بیرون خیلی باهاش بحث نکنم. وقتی بیرون باشیم یا جایی و ببینم نظرمون مخ ...

من بیرون باهاش بحث نمیکنم..ما دوتا بچه داریم..بچه ها باهم لج میکنن و اونم قاطی میکنه‌..خوب اقتضای سنی آنهاست...اونم اونارو دعوا میکنه...هزار بار بهش گفتم بیا خونه تربیت کن..نه تو جمع.

من بیرون باهاش بحث نمیکنم..ما دوتا بچه داریم..بچه ها باهم لج میکنن و اونم قاطی میکنه‌..خوب اقتضای سن ...

قبل از اینکه ایشون شروع کنن بچه ها رو دعوا کردن خودت بپر کارو جمع کن که نخواد ورود کنه تو قضیه

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
وای خیلی بده😭من پدرم زود جوش بودبا بالا رفتن سنش بهتر و بهتر شدباهاش یه مدت جایی نرو اگه اعتراض کرد ...

ببین شوهر من هرروز میره خونه مادرش...بچه هارو هم باخودش میبره ..بهش گفتم هر روز بچه رو با خودت نبر..خوب بچه ۳ ساله لج داره بدقلی داره...دیشب رفتیم خونه مادرش.اونجا گوشی خودشو داده بود به بچه ها .بچه ها سر گوشی دعواشون شد.بهش گفتم گوشیو بگیر خاموش کن بگو شارژ تموم کرده...گوشیو گرفت خاموشم نکرد بت بچه لج کرد که نمیدم که نمیدم...بچه هم فقط گریه کرد و اونم بچه رو دعوا کرد یهو برگشت به من که بلند شو بریم.

ببین شوهر من هرروز میره خونه مادرش...بچه هارو هم باخودش میبره ..بهش گفتم هر روز بچه رو با خودت نبر.. ...

هرجوری با بچه ها برخورد کنه بقیه هم به خودشون اجازه میدن با بچه هات همین رفتارو کنن یا دعواشون کنن

گفتم که عزیزم خواست ببرتشون بگو اینا بچه هستن ممکنه باهم دعواشونم بشه تو اگه عصابشو نداری لازم نیست ببریشون تا بزرگ تر بشن

نه خودت برو نه بچه هارو بده ببره

هربار یه بهانه بیار

بگو خوابشون میاد یا حس میکنم سرما خوردن اگه ببری به بقیه هم میدن خلاصه هرمدلی که خودت بهتر میدونی

تا درست بشه😊هر مردی یه ایرادی داره دیگه هیچکدوم کامل نیستن خودتو ناراحت نکن

هرجوری با بچه ها برخورد کنه بقیه هم به خودشون اجازه میدن با بچه هات همین رفتارو کنن یا دعواشون کننگف ...

والا تاجایی که میتونم بهونه میارم که بجه ها بمونن ..اما یه روزایی هم میبره...دقیقا این اتفاق افتاده و به خودشون اجازه میدن بچه رو دعوا کنن...خیلی فشار بهم میاد...با منم همینطوره چیزی به مزاجش خوش نیاد با منم بد حرف میزنه توجمع ...ارزش منم پایین میاره..