2777
2789
باشه تا بره کنجکاو شه تو نامحرما کشفش کنه یا جای دیگه نمیبینه تلویزیون فیلم بیرون خارجامان از شما

چرا بچه باید توفیلم همچین چیزایی ببینه.اینقد خانواده بی درو پیکری نیستیم که بچه اینا رو تو فیلم واینستا واینا ببینه شکرخدا

خواهرزاده من ۱۹ سالشه دانشجو معلم شوهرخواهرم آدم باخدایی همیشه بچه که بود باباش اونو حموم می‌برد وال ...

عزیزم من قصدم توهین بشما نبود ولی دختر وپسرا این نسل واقعا شرم وحیا براشون چیزه غیر عادیه تویه همین نیتیسایت دخترا راحت تاپیک میزنن با دوست پسرشون رابطه دارن اصلنم براشون ناراحت کننده نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرم سه دخترم10سالشه پای پسرمو دیده اگه چیزی بپرسه چی باید بگم چیکارباید یکنم

دیگه دختر ده ساله این دوره زمونه، حتماااا اطلاع داره واسه دختر و پسر فرق داره!

پرسید شما منطقی بگو پسر اینه دختر اون

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

حتی خود روانشناسا هم میگن بعد دوسالگی بچه باید با والد همجنسش فقط حموم کنه بعد یه عده که فاز اروپایی ...

بله

من الان سی سالمه

اصلا یاد یاد ندارم با بابام حمام رفته باشم

حرفتو کاملا قبول دارم

تازه خودم از حمام میام میرم اتاق لباس میپوشم پسرم دو سالشه ولی میدونم توی خاطر بچه نقش میبنده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اصولا مادرشوهرا به هرچیزی کار دارن قشنگ جوابشو بده مادرشوهر من دیروز اومد خونمون، همسرم سر راه نون س ...

ببخشید عزیزم امضاتو ندیده بودم حواسم نبود لایک کردم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

زیادم پیش بچه بسته باشی بچه ک بزرگ بشه توی فضای مجازی یه چی ببینه شوکه میشه

خیلی هم باز باشی بچه بلوغ زودرس میگیره.من در حد تیشرت وشلوارم نه خیلی ولنگ وبازم نه خیلی بسته که با دامن وشال باشم.کاملا معمولی و حد وسطم

حتی خود روانشناسا هم میگن بعد دوسالگی بچه باید با والد همجنسش فقط حموم کنه بعد یه عده که فاز اروپایی ...

یادمه ما تعدادمون زیاد بود مادرمم دست تنها بود با پدرم حموم میرفتیم 

بعد توی حموم با شورت حموممون میکرد آخر سر میگفت پشت به من وایسا بعد دو سه تا آب میریخت رومون و حوله رو از پشت تنمون میکرد و از حمون میفرستادمون بیرون . و ما اینجوری یاد میگرفتیم که بجز مامانمون هیچکس حتی پدر نمیتونه عضو خصوصیمونو ببینه

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
کاش با پدرش صحبت کنی.عیب نداره دیر هم بیاد بزار همون موقع باهم برن

نمیشه که بچم میره مدرسه تا باباش بیاد باید بخوابه

کلاااا اهمیتی نمیده حتی واسه بازی با بچه ها 

روانی شدم از دستش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم