2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا برعکس این همه بیحیایی خطرناکه

خواهرزاده من ۱۹ سالشه دانشجو معلم شوهرخواهرم آدم باخدایی همیشه بچه که بود باباش اونو حموم می‌برد والا ما بی حیایی توخواهرزادم ندیدیم نه اون بچه لخت مادر زاد نه اون پدر  .هیچ پدری هم به بچه اش چشم نداره

خب بهش بگید پدر فرق داره فقط پدر تکیه گاهه

ببین بچه توی این سن در این حد منطق نداره که این چیزا رو توی ذهنش تفکیک کنه! فقط یه سری چیزا رو میشه عملی بهشون آموزش داد 

یکیشم همین مورده

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
واقعا برا طرز فکرت متأسفم شرعا و عرفا درست نیست بچه با غیر هم جنسش بره حموم چون متوجه تفاوت ها میشه ...

دخترم 

با اجازه

ممیز شدن یعنی قدرت تمییز خوب و بد رو داره.

نمیگن از ممیزی در میاد. تازه واردش میشه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

اصولا مادرشوهرا به هرچیزی کار دارن 

قشنگ جوابشو بده 

مادرشوهر من دیروز اومد خونمون، همسرم سر راه نون ساندویچی برای بچه ها گرفته بود

بعد به همسرم زنگ زدم که داری میای نون تافتون هم بگیر واسه شام

هنوز این حرف من تموم نشده بود مادرشوهرم گفت نون که گرفته چقدر نون میخوای مگه؟! 

منم همونجا کنسل کردم و به همسرم گفتم بله نون داریم یادم رفته بود

شام کجوش داشتیم همون نون ساندویچی گذاشتم جلوش گفتم بفرمایید تلیت کنید توش!!! 

کاردش میزدی خونش در نمیومد 

گفتم مادرجان خواستم بگم نون برای کجوش بگیره شما نداشتید گفتم حتما با همین ساندویچی میخورید

صبحانه هم همین نون رو داریم 

(تا باشه اون دخالت نکنه) 

بچه من از ۲۴ آذر تا الان که میشه نزدیک بیست روزه حمام نبردمپشت گوش بچم بوی آدم بزرگارو گرفتهپوشکشو ب ...

مگه قراره بچه رو وسط کوچه حمام ببری؟ گناه داره طفل معصومو ببر حموم از شستن سرما نمیخوره بچه بدنش ضعیفه یکیتون ویروسی بودین از خودتون گرفته. خونه رو گرم کن حمومو گرم کن تشت پر اب گرم کن ببر بشور همونجا خشک کن لباس تنش کن یه کلاه نازک سرش بذار جوراب بپوشون تا یکی دو ساعت که بدنش خشک میشه هیچیش نمیشه. 

وای چرا نمیبریش حموم

چون واویلا میشه

ی موقع هایی ک مامان خودم پیشم باشه بچه رو میبریم حمام سریع سرو گردنشو خشک میکنیم ولی وقتی بفهمه واقعا اذیت میکنه

چیزی نمیگه ها

فقط هی میگه نبر

بچه مریض میشه

ما قدیما بچه هارو ماهی یکبار میبردیم

بچه سرما میخوره

بعد جالبه هی میگه پوشک بچه رو باز کن هوا بخوره

خب نفهم . . . بچه پوشکش باز باشه هوا بخوره سردش نمیشه ولی اگه من بعد از پی پی بشورمش مریض میشه؟؟؟؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
منم الان باردارم پسرم با باباش دستشویی میره.حمومم که از دوسالگی با باباش رفت من دیگه نبردمشبه کسی رب ...

چقدر خوبه باباش همکاری میکنه من پسرمو خودم میبرم حموم البته اینطوری که پسرم میره حموم با شورتش بعد من میرم لیف و کیسه میکشم خودشم سرشو میشوره بعد حوله شو میزارم میگم شورتتو در بیار بدنتو آب بکش بیا بیرون

همسرم اصلاااااااا همکاری نمیکنه البته اینکه شب هم از سر کار دیر میاد بی تاثیر نیست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اصولا مادرشوهرا به هرچیزی کار دارن قشنگ جوابشو بده مادرشوهر من دیروز اومد خونمون، همسرم سر راه نون س ...

وای دلم خنک شدددددددد

مرسی لایک داری

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...