2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری موهامو پاک کنم

138 بازدید | 10 پست

رنگ مشکی گذاشتم چند ماه پیش 

الان پشیمونم چیکار کنم حداقل کمرنگ تر شه یا بره؟ 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید بری ارایشگاه تو خونه نمیشه 

توخونه گند میخوره ب موهات نارنجی میشه و بعد مجبوری دوباره مشکی بذاری ک فایده نداره چون با هر شستشو کلا میره 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

تو آرایشگاه دکوپاژ میکنن  ولی به موهات آسیب میرسه بهتره صبر کنی موهات بلند شن و بعد کوتاه کنی

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

یه راه حل گرون هست ولی موهات خراب نمی کنه  قرص ویتامین سی با ژل ویتامین سی قاطی کن نیم ساعت رو موهات باشه ،راه حل ارزون هم اینه که یه پیمانه دکلره بگیر با اکسیدان شش درصد قاطی کن مثل شامپو ده دقیقه تا بیست دقیقه موهات باهاش ماساژ بده بعد بشور ،فرداش رنگ مورد علاقه ات‌ بزار 

یه راه حل گرون هست ولی موهات خراب نمی کنه قرص ویتامین سی با ژل ویتامین سی قاطی کن نیم ساعت رو موهات ...

اوکیه

ژل ویتامین سی چه مارکی؟ 

یه راه حل گرون هست ولی موهات خراب نمی کنه قرص ویتامین سی با ژل ویتامین سی قاطی کن نیم ساعت رو موهات ...

چند دفعه اینکارو کنم؟ 

وقتی تیره میکنی لااقل ۲ ۱ نزار..منم تیره کردم ولی ۴ گذاشتم که بعدا بتونم رنگشون کنم..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم