2777
2789

ببین آدمای قدیمی یه طرز فکری دارن که مرد نباید کار خونه بکنه چون با زمان خودشون مقایسه میکنن ، میگن چون شوهر ما انجام نداده پس پسرمون هم نباید بکنه . متوجه نیستن دوره عوض شده ، بعضیا هم فکر میکنن پسرشون خسته میشه . 

در کل بهترین کار اینه رفت و آمد رو مدیریت کنی ، جلوی چشم مادرشوهرت هم زیاد به شوهرت کار نگی . که حساس بشه چون بعضی از مادر شوهرا لج کنن دور از جون تا زندگیت رو خراب کنن ولت نمیکنن . البته نمیگم مادر شوهر شما اینجوریه ولی احتیاط بهتر از جنگ و دعوای دائمی هست 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چیه نکنه فک کردی دختره باباشم بهش نظر داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اون خانم درست میگه .ه ربطی به نطر داره دختر باید از اول بچگی بتونه حیا داشتن رو یاد بگیره و اینکه حتی پدر هم نباید جاهای خثوصی دخترش رو ببینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه من از ۲۴ آذر تا الان که میشه نزدیک بیست روزه حمام نبردم

پشت گوش بچم بوی آدم بزرگارو گرفته

پوشکشو باز میکنم طفلکی بو میده

ولی مادرشوهرم میگه زود زود حمام میبریش

چند روز پیش بچم پی پی کرده بود زده بود لباساش

رفتم حمام باسن بچه رو شستم از شانس گوهه من بچه سرماخورده

ولم نمیکنه دیگه. همش میگه اون روز شستی بچه مریض شده

حالا مامانم آدم فوق العاده تمیزیه منم خیلی تمیزم چون کشیدم ب مامانم اینجور وقتا اعصابم میریزه بهم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
واقعا برا طرز فکرت متأسفم شرعا و عرفا درست نیست بچه با غیر هم جنسش بره حموم چون متوجه تفاوت ها میشه ...

کاملا درسته حرفاتون.من پسرمو از دوسالگی با پدرش فرستادم حموم.هیچوقتم جلوش لباس عوض نمیکنم یا لباسای باز نمیپوشم.بچه از اول حیا رو باید یاد بگیره.بچه ها خیلی تیزن سریع متوجه تفاوت ها میشن و کلی سوال براشون ایجاد میشه

بخدا یکی از دلایل بی حیایی وآزادی های زیاد الان همین قضیه س

وای کی طرز فکرتون درست میشه شما خیلی خطرناکید

طرز فکرش مشکلی نداره 

من دخترم ۴ سالشه و نوزاد دارم گاهی پیش میاد دستم بنده و باید با باباش بره دستشویی اما همیشه میگم ای کاش میتونستم کاری کنم که فکر کنه نباید پدرش عضو خصوصیشو ببینه

چون اینجوری یاد میگیره از بدنش در مقابل همه مردها و پسرها محافظت کنه 

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
کاملا درسته حرفاتون.من پسرمو از دوسالگی با پدرش فرستادم حموم.هیچوقتم جلوش لباس عوض نمیکنم یا لباسای ...

باشه تا بره کنجکاو شه تو نامحرما کشفش کنه یا جای دیگه نمیبینه تلویزیون فیلم بیرون خارج

امان از شما