2777
2789

هر جنسی در حد قیمتش دیگه

من چندین بار ازشون کراپ خریدم

در حدی ک پول دادم اوکی بوده و راضیم 

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دمت گرم که اگاهمون میکنی

زشون لباس خریدم محصول اشتباه فرستادن بعد که گفتم نه تنها قبول مرجوع نکردن عذرخواهی نکردن و با اینکه بعد یهوعالمه پست و پیگیری گفتن تفاوت قیمت سفارشتو میریزیم به کارت همونم ندادن و بلاکم کردن 

من مشکلم جنسشون نیست گفتم جریانشو تو پست

برای من پیش نیومده تابحال ارتباط بگیرم باهاشون

از سایت ثبت کردم و چند روز بعدش رسیده دستم

اما خب وظیفه دارن جنس رو درست ارسال کنن و با مشتری درست برخورد کنن و کارشون غیرحرفه‌ای ‌بوده‌

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

خب پس عزیزم چی فکر کردی چیز با کیفیتم مگه ارزون میشه؟؟ خودم انلاین شاپ دارم الان لباس بچه خووووبببب با کیفیت چیزی که بخری کیف کنی رو خودم باید از تولیدیییی!!!! نه پخش! از تولیدی باید بخرم ۷۶۰تومن اینو چند بدم که تورو راضی کنم ازم بخری چند بدم خودم سود کنم؟؟ 

یسری میارم کلا روش ۳۰تومن میکشم کیفیتشم انچنان نیست اولی مردم به اسم ارزون میخرن و هیچکیم خدایی اعتراضی بهم نکرده چون میدونن اندازه پولی ک میدی جنس میبری

و از قیمت بازارم اگاهن خدایی تولیدیا تذکر میدن حدااقل سودمون ۳۵درصده اگر تو پیجمون کاراشونو ببینن از این کمتر میدیم دیگه باهامون همکاری نمیکنن 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

برای من پیش نیومده تابحال ارتباط بگیرم باهاشوناز سایت ثبت کردم و چند روز بعدش رسیده دستماما خب وظیفه ...

درست میگی من خودمم خیلی از اینستا خرید داشتم ولی اینطوری نبودن ، تو کامنتاشونم چندتایی گفته بودن جواب نمیدین دایرکت ، دایرکت دادم اونام میگفتن واریز کردیم ۲۱ روزه نفرستادن، بهرحال کلاهبرداریه دیگه شاخ و دم نداره که

درست میگی من خودمم خیلی از اینستا خرید داشتم ولی اینطوری نبودن ، تو کامنتاشونم چندتایی گفته بودن جوا ...

درسته عزیزم