2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده وو رابطه هم هستم😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3529 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست دارم بدونم اگه یه آقا تاپیک زده بود که با دختری تو رابطه هستم و خانوادم نمی دونن و الان دختر دیگه ای رو معرفی کردن و من هم دنبال بهانه ای هستم که به خانوادم بگم نه،آیا نظرات تاپیک همین هایی بود که الان هست؟

استارتر به نظرم باید با پارتنرت یه صحبت جدی داشته باشی تا هدف جفتتون از رابطه کاملا برای هم روشن بشه، جوری نباشه که بعدا بفهمید هدف طرف مقابل چیز دیگه ای بوده و شما با هدف دیگه ای براش وقت گذاشتید و حالا راه برگشت ندارید.

مگه روز اولی که با دوستت آشنا شدی گفتی حتماااا ته رابطه ی ما به ازدواج میرسه؟؟ 

عاقبت رابطه مشخص نبوده در واقع عاقبت هیچ رابطه ای اولش مشخص نیست یه مدت بوده برای آشنایی حالا الان باید مشخص بشه پس باهاش جدی حرف بزن.

.....

مگه روز اولی که با دوستت آشنا شدی گفتی حتماااا ته رابطه ی ما به ازدواج میرسه؟؟ عاقبت رابطه مشخص نبود ...

نه هدفم اشنایی بود

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
در مورد کسی فکر میکنن و تصمیم می‌گیرن که پاپیش گزاشتهخوب فکر کنحتما به پارتنرت هم بگو خاستگار داریمم ...

دقیقا باهاتون موافقم

دوست من موقعی ک خاستگار براش اومد ب دوست پسر پنج شیش سالش گفت دیگ نمیتونم بگم نه خانوادم نمیذارن و..پسره  هم بعد اینهمه سال با کلی چس ناله اخرش گفت برو پای من نمون🤷🏻‍♀️

با دختر رابطه‌ جن‌سی هم داشت عوضی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

مگه روز اولی که با دوستت آشنا شدی گفتی حتماااا ته رابطه ی ما به ازدواج میرسه؟؟ عاقبت رابطه مشخص نبود ...

یک بار کات کردیم و دوباره بهم برگشتیم

استرس زیادی دارم لطفا برام دعا کنید بتونم خواستگار رد کنم 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
[QUOTE=367134675]😅😅[/QUOTEدروغ نمیگم مت اصلا نمیدونستم این چیزا چیه به گوشم خورده بود اسمشون اما ن ...

درسته اون زمان قدیم این چیزا نبود.

من به لطف پسرم و نی نی سایت یاد گرفتم.😐😐

زمان ما یه دوست دختر بود و یه دوست پسر

اکس و رل و پارتنر و....وجود نداشت.

.....