2777
2789
ب دست سوزن زدنم عادتی بود؟ ینی اینکه نمیتونم نگاه کنم سوزنو ببرم زیر رگ کسی و اصلا خودم جشام سیاهی م ...

این چرا 

ولی خب اون مورد اهمیت زیادی داره نمیتونی نادیده بگیری

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر کادر درمان بودن یه روحیه خیلی قوی میخواد. من واسه طرف سروم میزنم امکان داره رگش خیلی نازک باشه سه ساعت بچرخونم اسکالپ رو. یا دوستم آزمایش داده بخونم براش خب چجور به رفیقم باید میگفتم کبدتت داغونه؟

کلا آدمایی احساسی نباید برن

یه تعلیقی سیاسی🤕

چرا بخاطر سختی درسا نفس؟

اره حجم دروس زیاده و کل بار انگار رو دوش دانشجوعه 

به اساتید دسترسی نیست زیاد 

میگم ۳ سال کنکور مطالبش به اندازه یه ترم ماهست

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

کدومش گلی؟

بوی خون

ینی در کل ب روحیه من نمیخورد؟

اصلا

اره حجم دروس زیاده و کل بار انگار رو دوش دانشجوعه به اساتید دسترسی نیست زیاد میگم ۳ سال کنکور مطالبش ...

عزیزممممم

انشالله ک موفق بشی

من پسر عمه ام دارو میخوند به وضوح دیدم همه ی موهای بچه ریختن انقد که میگفت درساش سخته 

منم دارم امسال کنکور میدم ارزومه جای شما باشم😘

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔