2777
2789
اگه کلاس تست نمیرفتم هم؟

اونو خودت میتونی تشخیص بدی. بستگی داره و باید ببینی پایه درسیت چجوری بود و اصلا تست از نزدیک دیدی و لمسش کردی؟ تو ازمون جامع چجوری بودی و....

پزشک کوچولو🩺📚

اونو خودت میتونی تشخیص بدی. بستگی داره و باید ببینی پایه درسیت چجوری بود و اصلا تست از نزدیک دیدی و ...

افتضاح بودم 

تست حتی صورتشو نمیفهمیدم پاسخنانه رو هم هر چقدر هم تشریحی بود باز متوجه نمیشدم برا همین نموندم چون مطمئن نبودم منو کلاس تست بفرستن 

هم ی شهر کوچیکیم استاد کنکدرهای اینجا تست کار نمیکنن منم تهران نمیفرستادن کلاس

الان دو دلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افتضاح بودم تست حتی صورتشو نمیفهمیدم پاسخنانه رو هم هر چقدر هم تشریحی بود باز متوجه نمیشدم برا همین ...

پیشنهاد نمیکنم به کسی چون کار درستی نیست ولی دیدم خیلی‌ها فیلم کلاس‌های آنلاین رو میبینن به صورت رایگان( البته یه جور دزدیه دیگه...)

پزشک کوچولو🩺📚

پیشنهاد نمیکنم به کسی چون کار درستی نیست ولی دیدم خیلی‌ها فیلم کلاس‌های آنلاین رو میبینن به صورت رای ...

ریاضی رو یه مدت دیدم کلاس تست انلاین اما بازم نمیفهمیدم 

البته ی چیزی هم هست...

اواسط یازدهم علاقه مند بودم تغییر رشته بدم ب ریاضی یا برم دانشگاه ازاد هنر بخونم 

سرتاسرش بلاتکلیفی بود 

کسی ک عاشق پزشکیه اینجوریه؟ 

البته ی چیزی هم هست...اواسط یازدهم علاقه مند بودم تغییر رشته بدم ب ریاضی یا برم دانشگاه ازاد هنر بخو ...

کسی که عاشق پزشکیه حتما درسش رو تحت هر شرایطی میخونه تا قبول بشه و بعضا ۳-۴سال پشت کنکور میمونن و اگر قبول نشدن میرن سراغ بقیه رشته‌ها 

پزشک کوچولو🩺📚

نه اسی اینطور که از بقیه شنیدم میگن خیلی عادی تر میشه اما هرگز از بین نمیره ..و یه حس چندش اگه داشته باشی شاید کمرنگ شه اما باهات میمونه .نباید روحیت حساس باشه اما مسئله حادی نیست ک بخوای به انصراف فک کنی اصلا

دانشجوی پزشکی 🩺

قلم چی نمیدم حقیقتمیخوام بعد ۳ سال مجدد کنکور بدم درسارو یادمهحفضیات و یادگیریم شاید بگم در حد عالی ...

قطعا داره

میای باهم بخونیم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
کسی که عاشق پزشکیه حتما درسش رو تحت هر شرایطی میخونه تا قبول بشه و بعضا ۳-۴سال پشت کنکور میمونن و اگ ...

پس نظرتوت اینه ک عاشقش نبودم 

ارع انگار 

خوشحال شدم ازقبولیم، تدریسم دوست دارم ب زور نیومده بودم 

ممنونم ازتون

خون بو نداره خوبه دانشجو هستیا؟

بوی خاصی من احساس میکنم که منزجر کننده باشه 

ما با خون کار کردیم ولی خب واقعا من متوجه نشدم بوی خاصی داشته باشه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن