2777
2789
بنظرت کسی با پایه نسبتا خوب و ذهنیت خوب از الان بکوب بخونه قبول میشه؟

پایه نسبتا خوب یعنی چی؟ تراز قلم چی بگو

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

نه نمیتونی مگه بگی امکان داره عادت کنی بعد از ۷ سال تازه میخوای بری بیمارستان عمرا با بوی خون مشکل د ...

معدم تحریک پذیره به بو خیلی سریع حال تهوع میگیرم

نمیتونم حتی سوزن ببرم زیر رگ در حد کارای پرستار 

ینی اگه میومدم پزشکی عذاب میکشیدم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معدم تحریک پذیره به بو خیلی سریع حال تهوع میگیرمنمیتونم حتی سوزن ببرم زیر رگ در حد کارای پرستار ینی ...

هم خودت هم مریض زیر دستت 

رحم کنید بابا پزشکی همش اسم نیست هم به خودت فکر کن هم اون بدبختی که موقع حال بدیش اومده پیش تو 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یا میشد عادت کرد؟

نه نمیشه 

یا میشد عادت کرد؟

عادت کردن جنبه روانی داره شما معده ت مشکل داره

پایه نسبتا خوب یعنی چی؟ تراز قلم چی بگو

قلم چی نمیدم حقیقت

میخوام بعد ۳ سال مجدد کنکور بدم 

درسارو یادمه

حفضیات و یادگیریم شاید بگم در حد عالی رو به بالاعه

شرایط خوندنم دارم

میتونم این ۶ ماهو کل زندگیمو بزارم پای درس

ولی میگم بینم ارزش داره یا نه

یه تعلیقی سیاسی🤕

عزیزم میشه بپرسم دوره راهنمایی و دبیرستان رو در چه نوع مدرسه ای تحصیل کردین !؟؟

تیزهوشان 

نه نمیشه

خیلی ممنونن ازتون 

پرسیدم چون ب خاطر این چیزا نموندم پشت ک قبول شم و اومدم دانشگاه رشته دیگه، بعد شک داشتم گفتم از یکی ک تو این رشته‌س بپرسم اخه خونوادم ی جوری وانمود میکنن انگار پزشکی روحیه خاصی نمیخوادو همه میتونن بخونن 

مرسی بابت راهنماییتون خانم دکتر جان

خیلی ممنونن ازتون پرسیدم چون ب خاطر این چیزا نموندم پشت ک قبول شم و اومدم دانشگاه رشته دیگه، بعد شک ...

یعنی پیرا رفتی؟ شنوایی یا بینایی؟

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
قلم چی نمیدم حقیقتمیخوام بعد ۳ سال مجدد کنکور بدم درسارو یادمهحفضیات و یادگیریم شاید بگم در حد عالی ...

ازمون ندی تقریبا میگم احتمالش خیلی ضعیفه 

اونم الان چون نهایی تاثیر میدن باز یه احتمال کمی هست 

کار نشد نداره ولی واقعا سخته کار هر کسی نیست

عادت کردن جنبه روانی داره شما معده ت مشکل داره

ب دست سوزن زدنم عادتی بود؟ ینی اینکه نمیتونم نگاه کنم سوزنو ببرم زیر رگ کسی و اصلا خودم جشام سیاهی میده😅

اینم عادتی نبود ؟ 

خیلی ممنونن ازتون پرسیدم چون ب خاطر این چیزا نموندم پشت ک قبول شم و اومدم دانشگاه رشته دیگه، بعد شک ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه بابا ما که با علاقه اومدیم داریم فحش خودمون میدیم❤

خواهش میکنم عزیزم نه بابا ما که با علاقه اومدیم داریم فحش خودمون میدیم❤

چرا بخاطر سختی درسا نفس؟

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔