2777
2789
عنوان

چرا بچه های الان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون روز بچه رو برده بودم پارک یه دختر ۱۲ ساله به دوستش گفت امیر میخواد باهات رل بزنه زنگ زده جوابشو نمیدی اینم گفت با اون حال نمیکنم دنبال یکی دیگه ام بچه ها از ۱۰ سال تا ۱۲ سال بودن دور هم جمع شده بودن اصلا جا خوردم ما اون سنی اصلا تو این فازا نبودیم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بچه نیارین فعلا نسل این گودزیلاها منقرض شه

چه حرف بی پایه و اساسی😐

نسل بشر همیشه در حال دگرگونی و تغییره حالا به مذاق شما خوش نمیاد بچه نیاریم که  آینده کشور پیر و سالخورده باشه؟؟؟

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

من دخترداییم یمدت جوگیر شده بود گستاخانه رفتار میکرد ،،، تو سن بلوغ بود دیگه درکش میکردیم

الانم هنوز سن بلوغه..۱۳ سالشع اما بهتر شده..و خیلی تو فاز درس و رقابته برا همین نمره ۲۵ صدم کم میگیره افسردگی میگیره👩‍🦯

اینم بگم اصلا گوشی دس نمیکیره و بود و نبود گوشی براش مهم نیس ، فقط تو جو درسه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

دوتا پسر دوازده سیزده ساله بارها از مغازه‌مون دزدی کردن شوهرم بعد یه مدت طولانی نادیده گرفتن تصمیم گرفت ادبشون کنه

یه روز که اومده بودن دوباره دزدی کنن شوهرم مچشونو گرفته، کاپشن هاشون رو نگه داشته و گفته برید پدراتون رو بیارید تا کاپشنتونو بدم

نتیجه چی شده باشه خوبه؟؟؟

پدر رفته کلانتری شکایت کرده که چرا کاپشن بچه‌مو نگهداشتن😐

میخوام بگم علت بی تربیتی و سرکشی بچه‌هامون تا حد زیاااادی رفتارهای خودمونه

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

بالاخره همچی تغییر کرده

مثل اینستا که ده بیست سال پیش نبود

اما دنیا الان داره روی پایش میچرخه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عوض شدن خوبه عوضی شدن بده

به بچه سیزده چهارده ساله میگید عوضی؟؟؟😑

عجیبه

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

زمونه عوض میشه دیگه همیشه که یجور نیست

اگه قرار عوض شده پس چرا زمونه پیشرفت نمی کنه در حجب وحیا وپس رفت می کنه متاسفانه.البته خیلی ها هستند پیشرفت رو در بی بندباری می دونن

روبرو‌خونه ما پارکه طرف های ظهر میبینی دختر ۱۲ ۱۳ ساله قرار گزاشتن با پسرا

والدینشون چقدر بی فکرن اخه همو بغل بوس

اونم تازه ما شهرستان کوچک هستیم 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲