2777
2789
عنوان

چرا بچه های الان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 54 پست
تقصیر جامعه س وقتی خیانت و تجاوز و قتل و تن فروشی و اقتصاد بد و تورم و طلاق و.... زیاد شده چه توقعی ...

جامعه از همینا تشکیل میشه درضمن این فرهنگ غرب و تربیت ناشایست پدر ومادر و فضای مجازی بود که اونها رو به این سمت کشوند

خودت گفتی دیگه . گوشی و کنترل نکردن والدین . میبینی بچه ۷ ساله گوشی دستشه تو اینستا داره میچرخه تنهایی 😐😐😐

در کنارش هم بعضی پدر و مادرا یه جمله یاد گرفتن که وای بچم عقده ای میشه ، بچشون هر رفتاری بکنه ، هیچی نمیگن بهش ، تهش اینجوری میشه . 

در واقع خیلی از پدر و مادرا متاسفانه تربیت بچه رو توی این میدونن که لباس و خوراک خوب داشته باشه ، هر چی بخواد سریع فراهم کنیم و کلی هم کلاس متفرقه بذاریمش . همین . البته اینا بد نیستن ولی در کنارشون باید روی رفتار و ادب و صبر و حوصله بچه هم کار کرد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جامعه از همینا تشکیل میشه درضمن این فرهنگ غرب و تربیت ناشایست پدر ومادر و فضای مجازی بود که اونها رو ...

بچه دوران بلوغ هنوز تو جامعه نقش پررنگی نداره که

جامعه منو شما هستیم که به نسل جدید اینقد نگاه بد و منفی داریم در ضمن اونها نه توی تربیت بد و نه فضای مجازی نقش داشتن نمیتونیم همه تقصیر هارو بندازیم گردن اونا

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

اتفاقا برعکسه قدیما بچه ها آرومتر بودن توی فاز درس خوندن و فازه خواهر برادری بودن توقعاتشون خیلی پای ...

خب همین دیگه منم حرفم همین بود اونا دراومدن گفتن مادرای ما فقط پس انداختن توهین کردن مادری کردن توهردوره ای سخته این همه دکتر مهندس خوب ازهمین مادران من ازاین حرف ناراحت شدم بعدما ازپس یه بچه هم برنمیایم خودمونو گم کردیم بچها الان فقط حاضرجواب شدن جرات نمیکنی بهشون نگاکنی 

اونروز بادخترم داشتیم رد میشدیم یه بچه به منو دخترم توهین کرد اینقد هنگ بودم نتونستم برگردم جوابشو بدم گفتم یچیز بدتر میگه همه همینجاریختن حتما مامان باباشم زبونشون سه متره اگه یچی بگیم 

کدوم تربیت کدوم وقت گذاشتن فقط اداشو درمیاریم دخترمنم تاچن وقت تکرارمیکرد پدرم دراومد تاازسرش انداختم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه دوران بلوغ هنوز تو جامعه نقش پررنگی نداره کهجامعه منو شما هستیم که به نسل جدید اینقد نگاه بد و م ...

العا نقش دختر پسرای نوجون داخل جامعه بیشتر از ماست منم گفتم که تربیت ناشایست پدرو مادر

بخشید ولی اینا شعره، من بچه هایی رو میشناسم که همه جور بچه ای باهاش هم اتاقی بوده ولی نمازش ترک نشده ...

من جواب حرف اون خانومو دادم که گف از پدرو مادره

همه چی تاثیرگذاره بحث رواینه مادرای قدیمم زحمت کشیدن خیلی تااین بچهای خوبو تربیت کردن بااینکه ده تا بودن 

مادرای الان خیلی بی حوصلن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

واقعا باچشم خودم میبینم خیییلی تو تربیتشون کم کاری شده. والدین یدونه گوشی رو دادن دستش و حتی اونوکنترل هم نمیکنن. نمیدونم تو این شرایط اقتصادی کم عصاب شدن والدین برا همون نمیتونن برا بچه ها وقت بزارن یا از چیز دیگه ای هس یا چی. فقط خدا به داد ایندشون برسه. همشون فاز گرگ و گنگ بودن برداشتن و خیییلی ساده و کوته فکر هستن. بخاطر اینکه بقول خودشون از دوستاشون هیت نخورن به هیچی نه نمیگن تا مسخره نشن 

دوست دارم بگم گودزیلا به شما چه ربطی داره

ربطش اینکه ما بچه هامون همین ده نودی هان

و داری توهین میکنی

ربطشو فهمیدی؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم