2777
2789
عنوان

چرا بچه های الان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 54 پست

بعد اونروز دراومدن گفتن چرا تک فرزندی چراقدیمااینقد بچه میوردن ازاین حرفا ولی الان نمیارن

بعد خیلیا اومدن گفتن بخاطر اینکه اونموقع فقط پس مینداختن الان روتربیتو رشدشون وقت میذارن 

همین کاربر اوپرا که همه پیرو حرفش حرف میزنن 

منم دراومدم گفتم والا ماجز بی ادبی چیزی ازبچهای این دوره ندیدیم  همه خانومام سرا توگوشی بچه هم همینطور بچها قدیم چقد باحجبوحیا درسخونده آقا 

الانا خودیگه حوصله درسم ندارن 

بعدمیگن رورشدو تربیت دارن کار میکنن جمع کنید بابا 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخترداییم یمدت جوگیر شده بود گستاخانه رفتار میکرد ،،، تو سن بلوغ بود دیگه درکش میکردیمالانم هنوز ...

خب خیلی هم خوبه که تو فازه درسه

الان بچه های ۱۳ ساله و۱۴ ساله خیلیاشون تو فازایه خطرناکین

اون روز بچه رو برده بودم پارک یه دختر ۱۲ ساله به دوستش گفت امیر میخواد باهات رل بزنه زنگ زده جوابشو ...

میدونم منم هزارتا موارد مشابه دیدم واقعا نمیدونم چی بگم..

خاطرمو ورق نزن، خاطره هام درد توشونه🥀

العا این دگرگونی خوبه؟ منکه نمیارم صد سال

تقصیر جامعه س وقتی خیانت و تجاوز و قتل و تن فروشی و اقتصاد بد و تورم و طلاق و.... زیاد شده چه توقعی از بچه ای دارید که تازه وارد این جامعه شده؟؟ 

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

خب خیلی هم خوبه که تو فازه درسهالان بچه های ۱۳ ساله و۱۴ ساله خیلیاشون تو فازایه خطرناکین

اره میگم ربطی ب گوشی ندارع و همه بی ادب نیستن و..

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

از والدینشون یاد میگیرن، محاله پدر و مادر آدم حسابی باشن بچشون لات در بیاد

پسرنوح بابدان بنشست خاندان نبوتش گم شد 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه نیارین فعلا نسل این گودزیلاها منقرض شه

چشم منتظر فرمان شما بودیم همه

گودزیلا هم خودتونید عزیزم

پسر من دهه نودی هست.مواظب حرف زدنتون باشید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
پسرنوح بابدان بنشست خاندان نبوتش گم شد

خب این استثنائه

معمولا بچه‌های ادم حسابی حاصل تربیت خانواده‌های چارچوب‌دار و قانونمندن

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
بعد اونروز دراومدن گفتن چرا تک فرزندی چراقدیمااینقد بچه میوردن ازاین حرفا ولی الان نمیارنبعد خیلیا ا ...

اتفاقا برعکسه قدیما بچه ها آرومتر بودن توی فاز درس خوندن و فازه خواهر برادری بودن توقعاتشون خیلی پایین بود پدرومادرا چندتا دیگه میزاییدن لابلای هم بزرگ میشدن ...ولی الان کنترله بچه ها سختتر شده توقعاتشون بالاتر رفته خب مردم ترجیح میدن یدونه یا دیگه دوتا بچه بیشتر نیارن

خب این استثنائهمعمولا بچه‌های ادم حسابی حاصل تربیت خانواده‌های چارچوب‌دار و قانونمندن

اینکه صدالبته ولی کلا میگم جامعه خیلی تاثیر گذاره