2777
2789
عنوان

خانمای طلاباز ارزون شد

244 بازدید | 39 پست

سلام خانما ببخشید ی سوال بنظرتون طلا میره بالا یا میاد پایین؟

سوال بعدی

من طی چند ماهه گذشته ۴ تکه طلا خریدم دست اول بعد بعضیا میگن ضرر کردی دست اول گرفتی؟ پند سال بزارم بمونه سود میکنه

قصد فروش که ندارم ولی ناراحت شدم آخه ب بدبختی پول در میاریم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
گرمی چنده الان

۵ و خورده ای

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلا همیشه یههههه عالمه میره بالا

بعد 200 300 میاد پایین 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ماها اصلا طلای دست اول نمیخریم بخریم هم به نددرررت

طلای دست دوم سودش بیشتره

حالا توام اگ قصد فروختنو نداری نگران نباش بعد چندسال خوب سود میکنی مثلا طلای نو بعد چند سال شاید ۱۰ میلیون سود کنی ولی دست دوم اگ میگرفتی ۲۰ میلیون سود میکردی

اجرت ساخت طلا خیلی بالا میگیرن توبازار طلاهای دست دو هستن که با نو مو نمیزنن البته از جای معتبر با فاکتور بگیر

طلا همیشه سود با هر اجرتی هم که بخری . من اجرتای بالا میخرم ۲۰ درصد ۲۵ درصد فقط اجرت میدم . راضیم هم ...

راس میگی آبجیییی بخدا یه غمی تو دلمه یه تکپوش خریدم ۷۰ تومن حدود ۵ ماه پیش ولی میزنم سایت حساب کنه الان شده مثلا ۶۰ تومن. 

۵ و خورده ای

اگه نفروشی ضرر نمیکنی، بدار بمونه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
طلا همیشه یههههه عالمه میره بالابعد 200 300 میاد پایین

آخه اینهمه پول میدیم سود کنیم مسلما طلا باید سود بده ولی حس میکنم بدشانسم سود نمیکنم حقوق شوهرم همش حیف بشه گناه داره 

ماها اصلا طلای دست اول نمیخریم بخریم هم به نددرررتطلای دست دوم سودش بیشترهحالا توام اگ قصد فروختنو ن ...

اره طلاهای قشنگ و دست اولن 

خدا از دهنت بشنوه 

اگه نفروشی ضرر نمیکنی، بدار بمونه

نه نمیفروشم 

آخه تکپوشم مثلا ۶۷ خریدم الان سایت میزنه ۶۰ تومن حدود ۵ ماهی خریدم 

آخه اینهمه پول میدیم سود کنیم مسلما طلا باید سود بده ولی حس میکنم بدشانسم سود نمیکنم حقوق شوهرم همش ...

نه بابا اونقدی نمیاد پایین 

تا حالا که اینجوری بوده

نفروش نگه دار 

من چهار ماه پیش یه انگشتر کارتیه دوگرمی قسطی خریدم از اسنپ 8200

الان شده 10300 ، ضرر کردم؟ 

هر چند سودشم بخوره تو سرش، از هزار جای دیگه میره تو پاچه‌مون