2777
2789
شمام ریدی با تربیتت به جا اینکه درروش قفل کنی ایننهمه اعصاب خودتو خراب کنی زحمت میدادی به خودت برا ...

بله همنقدر که شما ادب داری کافیه 

ادب هرکس از طرز صحبت کردنش معلومه 😏

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ن شوخی نداره باید درس بخونه که نمیخونه تازشم شما ک میگین کاریش نداشته باش مادر بنده همش گیر میده د ...

شما از اونطرف لطف میکنی از این طرف درو قفل میکنی امتحان نده؟

کارت اشتباه بوده

خوبه که برخورد کنی اما نه به هر قیمتی نه در هر موردی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از یکی رفتارش بدتر بوده!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

چی میگی؟! چه ربطی داشت الان؟! اگه میخوای قضاوت کنی اول درست بخون اسی گفته فردا امتحان داری درس تو بخ ...

واای سیسی با معرفتتتتتت
اها داداشش تو طویله که بزرگ نشده تا این گفته باز نمیکنم چوب بیاره

شما یادبگیر عزیزم برای اینکه نظم و آرامش تو خانواده برقرار باشه لازمه حرفه بزرگتر رو داشته باشه و هم ...

همه گفتن کارت اشتباهه فقط شمایی میگی کار اسی اشتباه نبوده 

بستگی ب شرایط زندگی داره شاید ب بلوغ نرسیدی 

از منم میشنوی زیاد خودت ووقف خواهر برادرت نکن بع اندازه یعنی وظیفه ی خواهریت وبجا بیار ولی اول خودت ...

بخدا قسم شعور صفرررررررررررر 

تازشم مامانم میگه اونا بچن 

میگم من دارم غذا درست میکنم ظرف میشورم خونه داری میکنم هفت ماه فشار رو منه ی درس خوندن ازشون خواستم که بخاطر خوبی خودش اما نمیخونن و این همه بزرگش کردن 

درضمن من خاستم در رو باز کنم اما خواهرم گفت مثل سگ داری کلیدارو میدی 

منم ب غرورم بر خورد ندادم 

😶عججججب🤑

احتمالن شما بچگی خیلی غرورتون له شده از طرف بزرگتر که الان کلی دل گرفتی گلم

ولشون کن اینا رو عزیزم 

فقط تو بدون کارت اشتباه نبوده 

وقتیم میدونی اینجوریه هیچوقت انقد زیاد دخالت نکن 

الان دیگه کلا بزار شون کنار هیچی شون برات مهم نباشه 

هرچیم مامانت گفت بهش کمک کن بگو بزرگه خودش باید 

انجام بده من خودم کار دارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بقران قسم هفت ماه من غذا درست کردم ظرف شستم لباس بشور تو سن ۱۸ سال حتی بابام نزاشت برم دانشگاه میگه ...

تو به فکر آینده خودت باش چرا وقتی خودت اوضاعت خوب نیست برای اونا دلسوزی میکنی؟ اونا به جایی برسن کسی به تو مدال نمیده فقط میگن اون اولی بی عرضه و خنگ بود بقیه باهوش بودن به جایی رسیدن.دلسوزی حماقتیه که آدم خودش در حق خودش می‌کنه بعدا به حرفم می‌رسی.فقط سعی کن خودت بهترین باشی

بخدا قسم شعور صفرررررررررررر تازشم مامانم میگه اونا بچن میگم من دارم غذا درست میکنم ظرف میشورم خونه ...

حق داری عزیزم ولی دیگه کاری به کاره شون نداشته باش 

باید بری پیش روان پزشک اصلا حالت خوب نیست فشار همه چی روته تفریح نداری 

بزرگ‌تر باید احترام خودشو نگهداره فقط دوسال با خواهرت فرقته سن مادربزرگشونو نداری که همه ازت تبعیت کنن بفکر خودت باش بیشتر از این مریض نشی تو مادرشون نیستی که بهشون بگی چیکار باید بکنن

همه گفتن کارت اشتباهه فقط شمایی میگی کار اسی اشتباه نبوده بستگی ب شرایط زندگی داره شاید ب بلوغ نرسید ...

خیلیم درست قضیه متوجه شدن 

شما تو این حال قرار نگرفتین بفهمین 

از خدا میخوام این بلا هایی که سرم اوردن سر هیچکدومتون نیاد و زندگیتون خوش باشه همیشه

😶عججججب🤑

واای سیسی با معرفتتتتتتاها داداشش تو طویله که بزرگ نشده تا این گفته باز نمیکنم چوب بیاره

خب پس چیشده؟! 

1 ساعت وایستاده التماس؟! 

اسی م شمره باز نکنه؟! 

همه گفتن کارت اشتباهه فقط شمایی میگی کار اسی اشتباه نبوده بستگی ب شرایط زندگی داره شاید ب بلوغ نرسید ...

باشه شما درست میگی 

احتمالن شما بچگی خیلی غرورتون له شده از طرف بزرگتر که الان کلی دل گرفتی گلم

من مادر دوتا بچه هستم پسر بزرگم 16 سالشه 

هرچی با نوجوان لج کنی صد برابر بدتر جوابت رو میده 

بخاطر خودت حداقل شخصیتت حفظ بشه 

شما کمک میکنی دیگه به خودش بستگی داره بخونه یا نخونه شما دل خودت و وجدان خودت آسوده هست 

حتی خود تو هم تو سنی هستی باهات لج کنن نمیتونی کوتاه بیای نمیخوای کم بیاری 

پس بخاطر اعصاب و شخصیتت خودت هم شده خیلی لجبازی نکن باهاشون 

من اگه همین کارو با پسرم بکنم بنظرت چی در انتظارمه؟؟؟ 

موفق باشی