2777
2789

ولی همه تون شروع کردین به توهین و .... 

شما میفهمین کسی که دوستش داری بهت بگه برو بمیر جلو چشم خودت خدارو قسم بده که جونتو بگیره 

ناراحت نمیشین 

اوناییی که نمیدونن تاپیک قبلی گفتم (دوتا تاپیک قبلی) 

بعدشم من بیدارشون نکردم خودشون بیدار شدن ساعت۹ نیم خوابیدن تا ۱ منمم فیلمم ساعت ۲ شروع  که بعدش جنگو بی دلیل راه انداخت من مریض نیستم  قضاوت کردن بی دلیل منو توهین کردین 

😶عججججب🤑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم خوندم اشکال شما دلسوزی بیش از حده و اینکه جای خودتو با مادرت عوض کردی 

ببین برای کسی بمیر که برات تب کنه شما این بچه هارو نزاییدی مادرت زاییده و با این روش تربیت و رفتارش درس خوندن و رفتارشون هم مشکل خودشه 

به فکر زندگی خودت باش بعدا به حرف من میرسی

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خیلی بچه ای همین ! رو‌ خودت بیشتر کار کن 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

اره من بزرگترم احترام بزرگ تر واجبه

بدون احترام سگ تو بزرگتری که اینجوری باشه

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

آینده داداشتو خراب کردی طلبکارم هستی

نه بابا از رودیوار رفته امتحان نخونده رو داده 

اصلا درس نخونده که رفتن نرفتنش مهم باشه 

ایشونم بیخودی خودشو تموم میکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

رفتم خوندم اشکال شما دلسوزی بیش از حده و اینکه جای خودتو با مادرت عوض کردی ببین برای کسی بمیر که برا ...

اره  درست میگی  چجوری بفکر باشم نمیزارن بابام نزاش امسال برم دانشگاه سال دیگم نمیشه چون میخوام درس بخونم اگه غذا درست نکنم خواهر برادرم بابام میافتن ب جونم که بدرد نخوری غذا هم بلد نیستی

😶عججججب🤑