من از بچگی دوست داشتم چادر سر کنم و حالا شروع کردم به پوشیدن چادر می خوام ببینم به عنوان یه چادری باید چجوری رفتار کنم؟ چجوری وقتی چادر پوشیدم باوقار باشم؟ با چادر چجوری بشینم؟ چجوری زیرش روسری بپوشم و...؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فقط کافیه آرایش نکنی و موهات رو بیرون نزاری اونوقت یه خانم چادری دوست داشتنی میشی اسی چن سالته
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
چادری بودن یعنی رعایت پوشش شرعی گردی صورت بدون آرایش دست تا مچ و لباس زیرش اگه پیداس بدن نما نباشه چادر باید حجاب باشه نه لباس رفتار متین و آرامش و نجابت میشه زینت چادر تو باید به چادرت هویت و زیبایی بدی نه چادرت به تو
چادری بودن یعنی رعایت پوشش شرعی گردی صورت بدون آرایش دست تا مچ و لباس زیرش اگه پیداس بدن نما نباشه ...
بله من هم به همین دلیل به چادر علاقه دارم و به شدت بهش احترام میزارم و اعتقاد دارم که زیبایی من به چادرم و زیبایی چادرم به من وصله به همین دلیل می خوام یک چادری کامل باشم
بله من هم به همین دلیل به چادر علاقه دارم و به شدت بهش احترام میزارم و اعتقاد دارم که زیبایی من به چ ...
سآنهاست که رعایت کردم چادر بدون تزئین بدون آرایش حجاب حضرت فاطمه بهم توهین شده آزار دیدم گاهی ازم تعریف شده مخصوصا از وقتی بعضیها حجاب برداشتن جایگاه با حجاب ها تو جامعه بالا رفت از وقتی بی حجاب بیشتر شده مردم بخصوص آقایون تو جامعه خیلی بیشتر احترام میزارن حتی چند نفر صدام کردن گفتن خدا حافظ و نگهدارت باشه میگن شاد میشن ذوق میکنن که میبینن هنوز هستن کسایی که حجاب کامل دارن راست میگن چون خودمم همین طور هستم چند وقت پیش رفتم بیمارستان کلی پزشک و پرستار بودن اما فقط دو تا خانوم دیدم که نجابت و خانومیشون و..... ی چی میگم ی چی میشنوی یکیشون ی خانم دکتر بود حدود ۴۰ سال روپوش ساده و شیک با ی شلوار جین ساده خیلی زیبا بود لباسهاشم ساده بود و بدن نما نبود این خانم دکتر حجاب نداشت کلاه سرش بود گردنش پیدا بود اما نجابت و آرامشش...... باید میدیدیش یکی دیگه ی خانم دکتر بود روپوش بلند تا زیر زانو با مقنعه بلند و حجاب کامل این هم نجیب و زیبا بود این دو تا خانم دکتر بین اون همه دکتر و پرستار میدرخشیدن طوری که همه بهشون توجه میکردن و احترام و.....نه به خاطر زیبایی چهره زیباییشون آسمانی بود از جنس بقیه نبودن
سآنهاست که رعایت کردم چادر بدون تزئین بدون آرایش حجاب حضرت فاطمه بهم توهین شده آزار دیدم گاهی ازم تع ...
بله نظر من هم همینه شاید الان زمانی باشه که حجاب اهمیت نداشته باشه اما اگر حتی چند نفر هم رعایت کنن مطمئنم مردم به این زیبایی و نجابتشون پی میبرن و دوباره به سمت این نعمت الهی میان
من هم در موقعیت هایی مثل مورد تمسخر قرار گرفتن بودم اما من می دونم که ارزش من و حجابم هیچوقت با این مسائل، کم نمیشه و هیچوقت احساس درماندگی یا شرمندگی نکردم و همچنین اونقدر برای حجاب و چادر ارزش قائلم که برام قابل مقايسه با هیچ چیزی نیست و من واقعا و از ته قلبم به چادر علاقه دارم