2777
2789
عنوان

جاریم تا دید طلا خریدم رفت خرید سکته کنم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشد چقدر جفتتون ندید بدید هستین.

۱۶ ساله متاهلم یک جین هم‌ جاری دارم

نه من طلایهای اونارو دید میزنم

و نه خودم میرم بگم خریدم و‌ چی دارم!

شمام میگی حسودی نمیکنم

مبارکش باشه

ولب در اصل حسودی میکنی ک میری باهعش راجب طلا بجث میکنی.و‌میکی داشتم داشتم مهم نیست😂

باهات حرف میزنه

بگو عزیزم هزچی داره مبارکت باشه

به من چه ک تو چی داری؟ یا به تو چه من چی دارم.

تمام

💕

شما نباید مسائل شخصی مثل خرید طلا رو با جاری درمیون بذاری

گفتم نامزد بودم میگرفتن و همراه خانواده میومدن خونمون مراسمات

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

به نظرم هر وقت خواست پز بده با مهربونی نگاه کن و بگو مبارک باشه

و اصلا خودتو درگیرش نشون نده، بی توجه باش

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

دوتا جاریا همینجوری ادامه بدید چند کیلو طلا میتونید چند ساله پس انداز کنید

خوشبحالشون والا سر چیا رقابت میذارن 😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

من اون عموانو زدم ک بیاید کمک کنید و حرف اصلیو زدم کامل گفتپ ک خییلی خوشحال شدم ولی بهم تیکه میندازه ...

من جاری بزرگم باجاری کوچک یجا باشگاه میریم من یه نیم ست ظریف خریدم برای روزمره جلسه بعد باشگاه اومد دقیقا لنگه همون خریده بود به اضافه انگشترش حتی خودش اومد بهم نشون داد بهش تبریک گفتم تمام نه پرسیدم چندگرم چند خریدی اصلا چراهمون خریدی .پول داشته دوست داشته خریده تمام خودت درگیر چیزای بی اهمیت نکن

ببخشد چقدر جفتتون ندید بدید هستین.۱۶ ساله متاهلم یک جین هم‌ جاری دارمنه من طلایهای اونارو دید میزنمو ...

عزیزم ن شما باطن زندگی منو میدونین ن من باطن زندگی شمارو خدا میدونه همینایی ک فاز پیغمبر گرفتن چ جادوگرایی هستن خدا سر شاهده😅 کی ب کیه منم بتمنم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من اون عموانو زدم ک بیاید کمک کنید و حرف اصلیو زدم کامل گفتپ ک خییلی خوشحال شدم ولی بهم تیکه میندازه ...

باکسیکه سطحش پایینه نباید بحث کرد چون سطح تورو میاره پایین و با تجربه یه عمر زندگی کردن توی اون سطح اون پیروز میشه 

اصلا نذار از کارات باخبر بشه بااحترام بدون صمیمیت باش رفتار کن 

از حماقت که بخواهی به کسی حسادت کنی 

هر چی باشم سر این چیزا حرص نمیخورم 😂

ادپ سر این چیزا حرص بخوره خیلی بهتره تا شخصیت و شعورشو زیر سوال ببره

باکسیکه سطحش پایینه نباید بحث کرد چون سطح تورو میاره پایین و با تجربه یه عمر زندگی کردن توی اون سطح ...

ممنون عزیزم