2777
2789
عنوان

جاریم تا دید طلا خریدم رفت خرید سکته کنم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 80 پست
حاجی تو تااینجا حساب کردی گرم ۳ خریدی اون ۵ خریده گرم طلاهارو مقایسه زدی 😄 درو تخته باهم جور شدید

دو نفر لایکت میکنن جو برت میداره چرت و پرت میگی

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بخدا واکنش نشون نمیدم میگم ک خیلی خوشحال مبشم چون بچه اولش پسرش معلول و من خیلی دلم ب حالش میسوزه خی ...

ولش کن اون داره عذاب میکشه بذار انقد قهر کنه ک خسته سه 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا عزیزم من ک نگفتم چیا بارم میکنه همین ک برمیگرده میگ‌گردنی من از سرویست گرون ترهواس من مادر شوهر ...

ببین تو دنبال حرف نباش اون خودش پا پس میکشه

تا تو دنبال حرف باشی اونم داره برای گفتن

چراباید برای کسیکه انقد بهت حسادت میکنه انقد درحال مسابقه دادنه باهات وگذاشتت زیرذره بین خوشحال بشی؟ ...

چون ک بچه اولش معلول و من حیلی بابتش ناراحتم وقتی اتفاق مثبت تو زندگیش میوفته خوشحال مبشم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

خوب نشون داد بگو مبارکه انشاالله بیشتر بخری این چی داره که قلبت و بشکنه

حرفاش عزیزم ن طلا خریدنش

خداروشکر شما به اندازه کافی فکرمیکنید 😄

خیلی دوست دارم 😅 واقعا میگم عاشقتم‌ک انقد بیکاری

تو لایک های منم محاسبه کردی؟ 😂😂وای من خودم اصلا لایکهام نمیبینم

مشخصه😂

همسرت چیزی نگه منم به شوهرم سپردم که از داشته هامون و خرید هامون به خانواده هامون چیزی نگیم تا دهن ب ...

دهن لقه

نه میگم ک خیلی خوشحال شدم ولی بهم تیکه میندازه قلبم میشکنه🙂

همیشه این حرف و زدم بازم میزنم باجناق و جاری مثه درخت دم دسشوییِ تو حیاط میمونه نه میشه بریدش نه میشه از میوه اش خورد

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

چون ک بچه اولش معلول و من حیلی بابتش ناراحتم وقتی اتفاق مثبت تو زندگیش میوفته خوشحال مبشم

اینکه همش استرس اینوداره یوقت توچیزی بیشتر نداشته باشی دهن خودشو سرویس کرده ،چه حوصله ای داره بااین شرایطی که داره