امروز رفتم امتحان بزرگ سالان رشته انسانی پایه دهم و بدم از خونه ما تا اون مکان ۱ساعتو نیم راه و من رفتم منتظر ماشین باشم کنار جاده اصلی دیدم یه ماشینی نگهداشت و خلاصه حرف زدیم و ...بهش میخورد یه ادم شریفی هست و شبم بلیط واسه کانادا داشت خلاصع بهم گفت دخترا کجا میخوایی بری گفتم امتحان دارم و....گفت واسه دیپلم میخوای بری یا میخوای ادامه تحصیل بدی. گفتم دیپلم. بعد زنگ زد به یه نفر ودونفر که تو ماشینش بود میگفتن بهش حاج آقا. بعد از حرف زدن با اون طرف پشت گوشی. بعد از قطع کردن گف من سپردمت واسه استخدامت کنن شرکت نفت و یه چیزی تو همین مایه ها گف و همش حرف میزد و باگوشیش و خییریه داش بعد من اصلا نفهمیدم بهم چیی گفت یعنی چیی شرکت نفت ومنی که فقد با دیپلم هستم میخوام. چجوری واسه چیی ثبت نام بشم بعد به دوتای دیگه میگف هوای این خانم وداشته باشین تا همکار شما بشه وجلوی خودم زنگ زد با رئیس شرکت حرف زد و من فامیلشو پرسیدم مامانم هم بامن بود اومدم و واسه شوهر عمه ام تعریف کردم. گفت اون یکی از برگ ها ورئیس های مشهد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چه ربطی به خیریه دارهاینایی هم که خیر هستن کلی تحقیق میکنن بابت کارایی که میخوان بکنن بعد این آقا یه ...
به من گف فامیلتون چیی هس گفتم فلان چیز گف دهشتی هارو میشناسی گفتم کدومشون گف علی پسر محمد گفتم اره چطور گف اگه به من شک داری بپرس ازش به مرده میخورد ۶۵ ایناداشته باشه گفتم شوهر عمه ام میشه گفت دختر فلانی هستی گفتم اره گف من اومدم خونتون قبلا ۲۰ سال پیش از پدرت تشکر کن و بگو مشکلم و حل کردی و هوامو داشتی. منم واست جبران میکنم به پدرم گفتم کیه گف ینفر اینو میاره سمت محل ما و میزننش و. پدرم که از اونجا رد میشده صدای ناله میشنوه و اونو میبرع دکتر و ...