2777
2789
عنوان

چقدر بعضی مردم دزد شدن

126 بازدید | 20 پست

نمیدونم واقعا اسمشو چی میشه گذاشت

با پسرم رفتیم توی آفتاب قدم بزنیم. بعد پسرم گرمش شد، کلاهشو در اوردم دستم بود. کلاهشو تازه براش خریده بودم و نو و قشنگ بود. این از دستم افتاده بود و من متوجه نشدم. چند دقیقه بعدش دیدم نیست، سریع برگشتم. ولی کلاهشو پیدا نکردم. یعنی در حد چند دقیقه هم نشد. دیگه اینقدر گرونیه و فشار روی مردمه انگار بعضی مردم اصلا حلال و حروم حالیشون نمیشه. فقط سرت رو بچرخونه مالت رو میدزدن متاسفانه

همکار همسرم ۳ روز پیش از یه دستفروش دو کیلو نارنگی خریده

۵ دقیقه بعدش ۵۰ میلیون از حسابش برداشتن

رفته جایی که نارنگی خریده دیده طرف نیست و دونفر دیگه هم با مشکل مشابه دارن دنبالش میگردن

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همکار همسرم ۳ روز پیش از یه دستفروش دو کیلو نارنگی خریده۵ دقیقه بعدش ۵۰ میلیون از حسابش برداشتنرفته ...

چند مورد شنیدم این مدل اتفاقات رو. 

چند روز پیش یک نفر رو هم دقیقا به همین جرم دستگیر کرده بودن. 

همکار همسرم ۳ روز پیش از یه دستفروش دو کیلو نارنگی خریده۵ دقیقه بعدش ۵۰ میلیون از حسابش برداشتنرفته ...

اصلا اوضاع خیلی خرابه.

اینکه ۵۰ میلیون بوده دزدیدن. ولی گاهی به کوچکترین چیزها رحم نمیکنن. دستگیره های درب ورودی و لامپهای نمای ساختمون ما رو کندن بردن. حتی شیرهای آب اتش نشانی، حفاظ آهنی جلوی رودخونه

چند مورد شنیدم این مدل اتفاقات رو. چند روز پیش یک نفر رو هم دقیقا به همین جرم دستگیر کرده بودن.

آره متاسفانه خیلی زیاد شده توی جامعه🥲

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

اصلا اوضاع خیلی خرابه.اینکه ۵۰ میلیون بوده دزدیدن. ولی گاهی به کوچکترین چیزها رحم نمیکنن. دستگیره ها ...

چه بد🥲 نمیدونم بگم انقد طرف محتاجه که به لامپ هم رحم نمیکنه یا بگم انقد حریص و راحت طلبه..

منم ببینم یه چیزی رو زمین افتاده برمیدارم 😂ولی جدای از شوخی ، حواستو جمع کن که بقیه رو دزد نکنی

یعنی چی حواسمو جمع کنم تا بقیه رو دزد نکنم؟

من که از دل خوش ننداختم. از دستم افتاده. اون که به یه کلاه رحم نمیکنه اوضاعش خیلی خرابه. من خودم باشم یا دست نمیزنم یا از روی زمین میزارم روی بوته گلی چیزی که زیر پا نمونه. 

من منظورم به حرام خوری و بی وجدانی مردمه

آره متاسفانه خیلی زیاد شده توی جامعه🥲

از وقتی اینجور اتفاقات افتاده ، پلیس توصیه می‌کنه کارتی که میبرید برای خرید ، مبلغ زیادی داخلش نباشه.

کارت خرید خونه رو از کارت های دیگه جدا کنید و مبلغ کمی داخلش بذارید و هر وقت نیاز شد ، دوباره شارژش کنید. 

من فکر میکنم دیگه وجدان ندارن و حروم خوری برای بعضیا عادی شده

همینطوره عزیزم اصلا هم قابل توجیه نیست

از وقتی اینجور اتفاقات افتاده ، پلیس توصیه می‌کنه کارتی که میبرید برای خرید ، مبلغ زیادی داخلش نباشه ...

یعنی همش باید ۶ دانگ حواسمون به این باشه که سرمون کلاه نره یا ازنون دزدی نکنن. توی بازار من دائم دستم توی جیبم و روی گوشیمه که یه وقت نزنن.