2777
2789
عنوان

با دوتا چیز شوهراتونو عاشق خودتون کنید⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 63 پست
اینجوری زندگی سخته آدم فکر می کنه به این وضعیت عادت کرده اما در واقع افسردگی خفیف گرفته به مرور زمان ...

شاید. میدونی دیگه تلاشی نمیکنم درسش کنم به همین روال عادت کردم ولی با همه اینا خیلیم باهم خوبیم .نمیدونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم در مورد کارت سوال دارممنم شرایطم مثل خودته تقریبا دنبال کار در منزلم نویسندگیم عالیه

عزیزم من نویسندگی نمیکنم

تولید محتوا برای سایت

اگر شما علاقه داری میتونی تو گوگل راجعبه تولید محتوا بخونی بعد از اگهی های تو دیوار ک دنبال نویسنده برای سایتشون هستن دنبال کار باشی

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

چندجا از دیوار پیدا کردم اما همشون پول میخوان اولشمیدونم که کلاهبرداریه، میشه ، کارفرماتو معرفی کنی� ...

کارفرمای من شرکت سئوکار هس

تو گوگل بزن میاره سایتشون براشون درخواست بده

عزیزم من نویسندگی نمیکنمتولید محتوا برای سایتاگر شما علاقه داری میتونی تو گوگل راجعبه تولید محتوا بخ ...

نمیتونم پیدا کنم 

همشون پول میخوان اگه امکانشه فقط کارفرماتو معرفی کن یا منم به اونجا معرفی

پول میخوان اولش؟ روزانه چندساعت کار میکنی؟

نه اصلا

یه روز هیچی ی روز دو سه ساعت

متغییر

بچه کوچیک دوتا دارم

و زیاد وقت خالی ندارم