2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنین این تهمت بزرگیه نمیتونم ثابت کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 57 پست
نیازی نیست ثابت کنی خیلی عادی به زندگیت ادامه بده اتفاقا بهونه ی قطع رابطه هم جور شد بگو دیگه پامو ت ...

آخه ببین یه چیزی هم هست اینکه وقتی راحت میتونن اینجور تهمت بزنن و اسی کاری نکنه فردا روز تهمت دیگه میزنن 

الان قضیه ربطی نداره به مورد ازدواج اونا ودارن زندگی میکنن الان مشکلم این داستان جادو وتهمتی که هیچ ...

بگو شماره رو بدید می خوام پیگیری و شکایت کنم، و حتما این کار رو بکن، از طریق همون شماره ای که تماس گرفتن و این حرف رو در مورد شما زده می تونی اقدام قانونی کنی، احتمالا طرف اصلا دعانویس هم نیست و خواهرشوهرت و اوت طرف با شکایت شما تو دردسر می افتن. به هیچ وجه هم کوتاه نیا و تا آخرش برو. 

دیگه هم لطفی به این خانواده نکن، حتی اگر پای مرگ و زندگیشون وسط بود.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقته کی مجبورت کرده براشون غذا ببری و خودتو اذیت کنی؟جونشون در بره از رستوران غذا بگیرن

اخه توقع دارن منم ادمیم که خودمو میکشم کسی ازم ناراحت نباشه تازه کلی خلاصه کردم وگرمه ماجرازیاده😔

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

اخه دلم میسوزه میدونم برادرشوهرمو نابودش میکنن که به من گفته

هرچی سرت میاد بخاطر دل مهربون و سادته دلم برای پدرشوهرم سوخت خاستگار معرفی کردم دلم برای مادرشوهرم سوخت غذا فرستادم دلم برای برادرشوهرم سوخت😐ول کن تروخدا دلت برای خودت بسوزه که به این وضع افتادی کی میخوای درس بگیری که دلت براشون نسوزه؟یکم به حرفام فکر کن

اخه توقع دارن منم ادمیم که خودمو میکشم کسی ازم ناراحت نباشه تازه کلی خلاصه کردم وگرمه ماجرازیاده😔

چرا اونا براشون مهم نیست ک تو ناراحت بشی یان 

یکبار برای همیشه جلوشون بایست 

بگو این آخرین باریه که ایم اشخاص این حس رو بهم میدن 

اگه میدونی کاری نکردی و بحث ابروت در کاره من جات باشم تا ته این ماجرا رو در نیارم و کسی که دروغ گفته ...

الان دارم پستاهارو نشون میدم به شوهرم نمیزاره شکایت کنم

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

شوهرم داره میخونه بچه ها بگین چیکار کنم

شوهرت پشتت هست؟به نظر من بخاطر همسرت شکایت نکن ولی حتما پیگیر باش بگو با هم بریم پیش همون کسی که این حرفو زده باید ثابت کنید من دعا گرفتم وگرنه حرف که باد هواست منم همینجوری میتونم بگم شما برای من دعا گرفتید

شوهرم داره میخونه بچه ها بگین چیکار کنم

اسی همسرت باید پشت شما باشه وقتی بی‌گناهی 

شما لطف کردی و جواب لطفت رو اینطوری نباید میدادن 

با همسرت بهترین تصمیم رو بگیر لطفا بخاطر خودت وشخصیتت که زیر سوال بردن 

اسی همسرت باید پشت شما باشه وقتی بی‌گناهی شما لطف کردی و جواب لطفت رو اینطوری نباید میدادن با همسرت ...

همسرم میگه کن پشتتم میگه بهت افتخار کردم که دیروز اومدی حرفتو زدی بعد ده سال اولین بار بود میگه تا اخرش هستم

همسرم میگه کن پشتتم میگه بهت افتخار کردم که دیروز اومدی حرفتو زدی بعد ده سال اولین بار بود میگه تا ا ...

خب دیگه ناراحتی نداره عزیزم طلا که پاکه... 

گاهی باید گذشت 

گاهی باید برخورد کرد این از اون مواردی هست که نمیشه گذشت چشم پوشی به ضرر خودتونه دفاع از خودت لازمه 

خب دیگه ناراحتی نداره عزیزم طلا که پاکه... گاهی باید گذشت گاهی باید برخورد کرد این از اون مواردی هست ...

ممنونم که وقت گذاشتین واسم واقعا خیلی مهمه چون خانواده رو نمیشه حذف کرد واگر ثابت نشه هر مشکلی پیش بیاد پای من وسطه