2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنین این تهمت بزرگیه نمیتونم ثابت کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا عروس خانواده دخالت تو کار خانواده همسر نکنه بهتره 

بدترین دخالت و نظر دادن هم در مورد همین موضوع هست که برای برادر شوهر دختر و برای خواهر شوهر پسری در نظر بگیرید و پیشنهاد بدین 

آخه اکثرا به اینجور ادما میگن خودشیرینی میکنه 

یا آدم خوبی در نظر نداره 

در کل نظر عروس یه چیز چرته در این مورد 

اسی بیا جواب اینو بده حق گفت

فقط پروفایل نام کاربری وامضات   

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

خلاصه اومدن خواستگاری ودیدن این زن رو ولی بنده خدا تو رودروایسی همسرم که رفیقش بود نتونست قبول نکنه وازدواج کردن مشخص بود دلش راضی نیست وفقط معرفتی تن به ازدواج داد حالا چند سال گذشته بچه دارن وخیلی کش مکش وناراحتی پیش اومد وبارها همسرم واسطه شد وپا پیش گذاشت ونزاشت طلاقش بدن خانواده دامادشون وخود دامادشون میگفتن ازش خسته شدن ودیگه نمیتونن تحملش کنن خلاصه گذشت وهمین برادر شوهرم دوسال پیش اومد گفت خواهرش مدام داره پشت سرم به مادرش حرف میزنه وکلی دروغ واینا راجع به من بهشون میگه منم باهاش بدون حرفی قطع رابطه کردم الان که پای مادرشوهرم شکسته به شوهرم زنگ زدم که ببرم اونجا که غذایی بپزم وکاراشو بکنم ولی گفت نه داداش میخواد بخوابه وما بریم اذیت میشه چون شبش بیمازستان بودن ونخوابیده بوده منم گفتم باشه پس من درست میکنم ببر و اماده شد وبرد بعد اینا که دعواشون شد به شوهرم زنگ زد وگفت اینا گفتن غذایی که خانومت درست کرده جادو داره توش واینا منم دیشب رفتم به مادرش گفتم چرا باید انقدر این حرفارو بزنید من که میخواستم بهتون اطف کنم این جوابمه که برادرشوهرم گفت فقط این نیست فلانی منظورخواهرشوهرمه به ما شماره ای داده ما تماس گرفتیم اون دعاگیر بوده گفته شما برای من ومادرم وخواهرم جادو گرفتین ومیخواین بلاسرمون بیاد وبدبختی واینا هیچی دیگه قلبم ی لحظه ایستاد دست رو قران گذاشتم تا الان من به هیچ عنوان کاریرنکردم واصلا اعتقاد ندارم ولی حالم بده من دیگه چطور بهشون نگاه کنم اینا که طرز فکرشون اینه من انقدر بدم😭😭😭😭😭

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

کلا عروس خانواده دخالت تو کار خانواده همسر نکنه بهتره بدترین دخالت و نظر دادن هم در مورد همین موضوع ...

یادمه مادر شوهر و پدر شوهرم  ازم کیس ازدواج میخواستن برای برادرشوهرم ولی من موردی سراغ نداشتم

I'd still give my everything to love you more❤

الان قضیه ربطی نداره به مورد ازدواج اونا ودارن زندگی میکنن الان مشکلم این داستان جادو وتهمتی که هیچ جوره نمیتونم ثابتش کنم

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

نباید چیزی میفرستادی

اگر نمیفرستادمم این حرفا بوده که کمک نمیکنه و... درضمن این موضوع رو قبلش گفتن تازه برادرشوهزم بهم گفته که جریان اینه حتی مادرشوهرم که پاش شکسته من مقصرم😔

خلاصه اومدن خواستگاری ودیدن این زن رو ولی بنده خدا تو رودروایسی همسرم که رفیقش بود نتونست قبول نکنه ...

دیگه بهشون کاری نداشته باش فقط سلام علیک برو یه سر فقط عیادت همین...دیگه هم دلت براشون نسوزه اونایی که دهن بینن نباید کاری براشون کرد

الان قضیه ربطی نداره به مورد ازدواج اونا ودارن زندگی میکنن الان مشکلم این داستان جادو وتهمتی که هیچ ...

دعا نویس چطور همچین حرف دروغی میزنه با مردم سر کار داره دروغ نمیگه شر درست کنه بگو خب باشه بریم پیش صاحب این شماره رو در رو ببینیم چی میگه میری یقه اون دعا نویس رو میگیری 

الان قضیه ربطی نداره به مورد ازدواج اونا ودارن زندگی میکنن الان مشکلم این داستان جادو وتهمتی که هیچ ...

نیازی نیست ثابت کنی خیلی عادی به زندگیت ادامه بده اتفاقا بهونه ی قطع رابطه هم جور شد بگو دیگه پامو تو خونتون نمیذارم که هربار که محبت میکنم پای جادو جنبل نذارید

دعا نویس چطور همچین حرف دروغی میزنه با مردم سر کار داره دروغ نمیگه شر درست کنه بگو خب باشه بریم پیش ...

گفتم منو ببرین پیشش نشونش بدین😭

خلاصه اومدن خواستگاری ودیدن این زن رو ولی بنده خدا تو رودروایسی همسرم که رفیقش بود نتونست قبول نکنه ...

حقته 

کی مجبورت کرده براشون غذا ببری و خودتو اذیت کنی؟

جونشون در بره از رستوران غذا بگیرن

نیازی نیست ثابت کنی خیلی عادی به زندگیت ادامه بده اتفاقا بهونه ی قطع رابطه هم جور شد بگو دیگه پامو ت ...

اخه دلم میسوزه میدونم برادرشوهرمو نابودش میکنن که به من گفته