من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره عزیزم هرکاری ک فکرشو کنی ولی میگ دوست دارم ول کن نیس خیلیم آدم خوبیه نمیگم مزاحمه ولی خب من خوشم ...
باز خوبه مال شما مجرده..
مال من متاهل هستن و پررو...
ادعای مالکیت و غلطای اضافه... البته من خودم رو نمیدم و دمشون رو قیچی کردم ... امیدوارم هر کس حد خودشو بدونه و پاشو از گلیمش دراز تر نکنه... هم خودشو ازار نده هم دیگرانو... منم از خدا میخوام بره پی زندگیش سفت و سخت از غکر من بیاد بیرون
وای اره منم همینو میخام ک خدا دورش کنه چون خودشم اذیت میشه بنظرت بزم پیش دعا نویس؟وای من اصلا از دعا ...
کاملا درکت میکنم خودمون هم اذیت میشیم من دلم نمیسوزه براش دلم به حال خودم میسوزه😆
بنظرم نرو سمت دعانویس چون سنگینی میاره تو زندگی خود ادم... فقط خدا کمکمون کنه😭😭 منم از محل کارم اومدم بیرون موندم تو خونه انشاالله هر چه زودتر شرشون کم بشه...