2777
2789

بچه ها خیلی تند برخورد میکنم .اینطوری شدم ک تحمل شنیدن هیچی رو ندارم و به شدت تند جواب میدم .

یه مدت زیادی صبوری کردم از یه جا به بعد گفتم چرا باید سکوت کنم چرا نباید واکنش نشون بدم از این به بعد ببخشید م ی ر ی نم به هرکی بخواد بهم حرف بزنه .ولی خب زیاده روی کردم تو این موضوع .مثلا سره کار همکار مرد میاد بهم چیزی با لحن عصبانی میگه من بدتر از اون صدامو بلند میکنم .یا بابام چیزی بهم میگه میپرم بهش یا دوستم چیزی میگه ک ناراحتم میکنه اونم خیلی تند و رک جوابشو میدم و اخرین بار دعوامون شد و قهر کردیم .

دیگه اصلا ملاحضه نمیکنم کسی رو .بد دهن هم شدم .مثلا سره کار مدیر میاد چیزی بهم میگه(حرف زور میزنه البته) همین ک میره پشت سرش میگم گمشو بابا 😐و خب همکاری ک کنارم نشسته هم ممکنه بشنوه این چیزی ک من گفتمو و واسم دردسر بشه .

اقا خلاصه که خیلییی بد شدم تروخدا راهکار بگید چیکار کنم درست بشم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی سخت شده .اشکالی نداره .فقط بهتره صبرتون رو زیاد کنید که بخاطر یه حرف بی جا دردسر براتون پیش نی ...

چطوری خب همینو نمیدونم .من خودم همیشه از این مدل ادما بدم میومده 

منم متاسفانه اینجوری شدم این اواخر کنترل رفتارم رو ندارم سر هرچیزی به بچه ها و شوهرم گیر میدم و غرغرمیکنم الان دوروزه معده درد عصبی دارم عذاب میکشم ماهی دوبار میاد سراغم باهیچی آروم نمیشه خسته شدم از رفتارای خشونت آمیزم واقعا 

یمدت درون و احساسات خودتو خفه کردی الان سرباز زده و میخواد تلافی همه چیو در بیاره سعی کن تنها باشی و ...

اخ قربون دهنت دقیقااااا.محل کار قبلیم  هرررکاری کردن هیچی نگفتم و اخرشم خیلی ریلکس گفتن ما اصلا نیرو نمیخواستیم و تو فقط به عنوان کارآموز اینجا بودی و قرار نیست استخدام بشی.اون همههه من باهاشون راه اومده بودم و سکوت کرده بودم در برابر همه چی اخرشم اینطوری .محل کار جدید ک اومدم گفتم هیچی رو تحمل نمیکنم نمیذارم سوارم بشن ولی دارم زیاده روی میکنم دگ کنترلی رو خودم ندارم 

چطوری خب همینو نمیدونم .من خودم همیشه از این مدل ادما بدم میومده

کم کم شروع کن .

از اول روز هی به خودت یاداوری کن که با عصبانیت هیچی درست نمیشه و ارامش بهت کمک میکنه ،سعی کن با شروع هر کاری با خودت اروم بودنو شرط کنی و ملاکت ارامش داشتن باشه .

کم کم بهتر میشه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....