2777
2789
عنوان

قراره یه ویروس بیاد بدتر از کرونا منتظر قرنطینه بعدی باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرم دوماه پیش این علائم داشت بابام و منم داشتیم

مردیم هلاک شدیم تیکه تیکه شدیم

ای کاش هیچکس نگیره

دیگه ولمون نمیکرد تخم سگ

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

ععععع اره خواهر منم که تو بیمارستانه دیروز میگفت 

بخدا دیگع تحملمون تموم شده کاش همه تو ی شب با هم بمیریم و تماممم 

مگه چقد تحمل داریم این همه بلا سرمون بیاد😔

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

دیگه راستش چیزی واسه از دست دادن نداریم

هر غلطی میخوان باهامون بکنن دیگه واقعا بریدیم

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

والا ما دو هفته است که درگیر ویروسیم لامصب به حدی قویه که دست کرونا را از پشت بسته 

ایمنی بدن را می‌کشه پایین ، تب و ارز و بدن درد و گلودرد و عفونت همه بدن را میگیره و تهش سرررررفه 

تا حالا همچین چیزی ندیده بودیم

عزیزم این ویروس در حال حاضر کل ایرانو درگیر کرده ولی فعلا رسمی اعلام نمی کنن همه گرفتن این ویروسو

دقیقا بکنه پیش خالم گرفت با ضعف و سرگیجه شدید افتاد تو دستشویی لگنش شکست عمل کرد دوبار شش روز رفت کما امروز هم فوت کرد همینطوری الکی الکی بمیرم براش

تو ایران اومده؟ وای یعنی بدتر از کرونا؟ کی گفته؟ من ماسک میزنم

عزیزم این شگرد سیستمه،اینکه با ترس و وحشت انرژی من و تو رو منفی کنن

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

مادرم دوماه پیش این علائم داشت بابام و منم داشتیممردیم هلاک شدیم تیکه تیکه شدیمای کاش هیچکس نگیرهدیگ ...

منو بچه هامم دو ماهه درگیریم مردیم

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃