2777
2789
عنوان

قراره یه ویروس بیاد بدتر از کرونا منتظر قرنطینه بعدی باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 45 پست
عزیزم این ویروس در حال حاضر کل ایرانو درگیر کرده ولی فعلا رسمی اعلام نمی کنن همه گرفتن این ویروسو

اره بچه هام گرفتن خودم ی هفتس سرگیج دارم وحشتناک 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بچه هامم دو ماهه درگیریم مردیم

سرفش دیگه قطع نمیشه که خسته شدیم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
والا ما دو هفته است که درگیر ویروسیم لامصب به حدی قویه که دست کرونا را از پشت بسته ایمنی بدن را می‌ک ...

همچین ندیدی چون با واکسن کرونا بدنت ضعیف شده جوریکه توان مقابله با یه سرماخوردگی ساده رو هم نداریم

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲