2777
2789

دستمال کاغذی استفاده میکنی؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دستمال کاغذی برای خشک کردن خودتون تو توالت استفاده نکنین مواد بکار رفته تو این دستمال توالت ها باعث بروز انواع عفونت در خانوم ها میشه

به جای دستمال می تونید از یه پارچه تمیز استفاده کنید و هر روز اونو بشورید.

و هر روز لباس زیرتون رو عوض کنید.

شستن مدام واژن با مواد تمیزکننده مثل صابون یا شامپو هم خوب نیست چون باکتری های مفید و محافظ واژن رو ازبین می بره.

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
آره اگه خودمو خشک نکنم خارش میگیرم یا حتی سوزش

منم همینطور بودم فهمیدم ب دستمال کاغذی حساسیت دارم و مشکلم دستماله از پارچه نخی برا خشک کردنم استفاده میکنم چند ساله مشکلی دیگه برام درست نشد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
منم همینطور بودم فهمیدم ب دستمال کاغذی حساسیت دارم و مشکلم دستماله از پارچه نخی برا خشک کردنم استفاد ...

خب این دستمال نخی رو کجا خشک میکنید؟

یا تو سفر چیکار میکنید؟

اونم میتونه آلوده بشه خب

خب این دستمال نخی رو کجا خشک میکنید؟یا تو سفر چیکار میکنید؟اونم میتونه آلوده بشه خب

پدهای بهداشتی هم هست 

اونام موقع پریودی زود به زود باید عوض بشن

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii