2777
2789

خارجیشو یکی دو سال پیش ۳ قوطی مصرف کردم و با کاربری قبلیم حتی تاپیک تجربه مو گذاشتم 

ایرانیش رو نمیدونم اما فکر نکنم تاثیر داشته باشه چون فقط یه محصول کپیه البته کپی کپی هم نه ترکیباتش یکی نیست

کلا محصولات ایرانی یا تاثیر نمیزارن یا باید خیییلی بهشون فرصت بدی تا یه کوچولو خودشونو نشون بدن 

اینو تو کربلا امسال فهمیدم یه قرص معده خارجی گرفتم با یه دونه اش اثر کرد اون وقت تو ایران که بودم قرص ۲۸ روزه باید می‌خوردم که حداقل یه هفته بعد تازه اثر میکرد

خارجیشو یکی دو سال پیش ۳ قوطی مصرف کردم و با کاربری قبلیم حتی تاپیک تجربه مو گذاشتم ایرانیش رو نمیدو ...

مممنونم از راهنماییتون🙏 متأسفانه دیشب از داروخانه تهیه کردم اما الان متوجه شدم ایرانیه😔 ۵۹۰هزارتومنم پول دادم. مجبورم بخورمش...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو  و هیرتامین بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

خیلی هم با هم فرق ندارن فیتو و هیرتامین بعضیا با هیرتامین بهتر نتیجه گرفتن

مصرف فیتو یا هیرتامین رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی 

فقط انقدری که فیتو  و هیرتامین خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم اما برای این دو تا فقط اوردینری استور چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن مکمل مو

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

ایرانیش هم زدنا اونو نخرید یه وقت 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم .